5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ταξιδέψεις με την κολλητή σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ταξιδέψεις με την κολλητή σου

Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις

Εάν υπάρχει κάτι που δεν έχεις κάνει ακόμη μέχρι σήμερα με την κολλητή σου, τότε μάλλον το βρήκες. Τα ταξίδια είναι η καλύτερη διασκέδαση και αν δεν είχατε ως τώρα την τύχη να πάτε κάπου μαζί, είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδας, μην το καθυστερείς. Θα αποτελέσει μία από τις καλύτερες και πιο ωραίες εμπειρίες σου και θα είναι κάτι που θα κουβαλάς μαζί σου για πάντα.

Αν πάλι εμείς δεν καταφέραμε να σε πείσουμε, σου έχουμε 5 λόγους, οι οποίοι θα σε κάνουν τουλάχιστον να το σκεφτείς.

#1. Μπορείτε επιτέλους να εκπληρώσετε τα όνειρα σας για ατέλειωτα ταξίδια, τα οποία ονειρευόσασταν από πολύ μικρές. Ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα

#2. Η κολλητή σου θα έχει την υπομονή που χρειάζεσαι για να σε βγάλει ένα δισεκατομμύριο φωτογραφίες, έτσι ώστε να έχεις μετά το καλύτερο Instagram account.

#3. Δεν θα διστάσεις να της πεις πως θες μια στάση για ξεκούραση. Καλή η εξερεύνηση και η περιπλάνηση, αλλά χρειαζόμαστε και μια-δυο ανάσες.

#4. Θα γνωρίσετε η μία την άλλη ακόμη καλύτερα. Μπορεί να κάνετε χρόνια παρέα, αλλά κάποιες μέρες μόνες οι δυο σας (και αν υπάρχει και συγκατοίκηση) θα σας κάνουν να μάθετε η μία την άλλη εξονυχιστικά.

#5. Ένα ταξίδι με την κολλητή σημαίνει και λιγότερα ρούχα στη βαλίτσα. Θα χρειαστεί λοιπόν να πακετάρεις λιγότερα γιατί έτσι κι αλλιώς θα τα μοιράζεστε όλα. Εσύ θα φοράς τα δικά της, εκείνη τα δικά σου και κάπως έτσι θα έχεις γλιτώσει αρκετό βάρος στην βαλίτσα σου.