Μη χάσεις το τελευταίο M for Mondays του Νοεμβρίου!

Μη χάσεις το τελευταίο M for Mondays του Νοεμβρίου!

Διασκέδασε με την παρέα σου απολαμβάνοντας signature cocktails με Μ DRY Mastiha

Ποια είναι η αγαπημένη σου μέρα; Σκέψου για λίγο «έξω από το κουτί» και βρες αφορμές για να απολαμβάνεις κάθε μέρα στο έπακρο και να μη ζεις μόνο για το Σαββατοκύριακο.

Οι Δευτέρες, για παράδειγμα, είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε μία νέα αρχή, να βγούμε για όμορφες βόλτες και να διασκεδάσουμε με τις συναδέλφους μας, μετά από πολλές ώρες στο γραφείο. Πόσο μάλλον τώρα, που αποκτούν άλλη «γεύση» και γίνονται λίγο πιο σπιρτόζικες για να υποδεχόμαστε την εβδομάδα μας με χαμόγελα και αισιοδοξία, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Μ DRY Mastiha, το πρώτο ποτό μαστίχας με πολύ λιγότερη ζάχαρη, μας παρασύρει σε μία νέα και άκρως απολαυστική γευστική εμπειρία, χάρη στις after office aperitivo βραδιές. Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις την αυθεντική γεύση του νέου γοητευτικού συνδυασμού της Μαστίχας Χίου με τη σπιρτάδα του μοναδικού αποστάγματος, που έχει βραβευτεί από τον διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Award για την εξαιρετική του ποιότητα, και να κάνεις ένα πρωτόγνωρο γαστρονομικό ταξίδι, μην κανονίσεις τίποτα για τις 27 Νοεμβρίου!

dry mastiha

Την τελευταία Δευτέρα του μήνα, μη χάσεις ένα ακόμη συναρπαστικό M for Mondays! Πρόκειται για το τελευταίο από τα event που πραγματοποιούνται τον Νοέμβριο και κάνουν τις Δευτέρες μας να μοιάζουν με γιορτή.

Για μία ακόμη φορά, έξι από τα πιο δημοφιλή μπαρ της πόλης, από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις δέκα το βράδυ, μας επιφυλάσσουν νέες εκπλήξεις. Καταξιωμένοι bartenders αναλαμβάνουν να φτιάξουν τα πιο γευστικά signature cocktail, όπως το M DRY Golden που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Μπορείς ακόμη να δοκιμάσεις την Μ DRY Mastiha ως aperitif, ως long drink, ως ποτό σκέτη με ή χωρίς πάγο! Που θα απολαύσεις όλα τα παραπάνω;

dry mastiha2

Επισκέψου τα φιλόξενα Ipitou the bar (Ηπίτου 4-6, Αθήνα) στον γραφικό πεζόδρομο ή το The Trap (Όθωνος 10, Αθήνα) στην καρδιά του κέντρου. Στο Κουκάκι, επίλεξε το «τροπικό» Tiki Bar (Φαλήρου 15, Αθήνα), ενώ στο Ψυχικό ζήσε τη γνήσια εμπειρία της Μαστίχας στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Finca Vigia (Ολυμπιονικών 304, Νέο Ψυχικό). Για όσες αγαπούν τα Νότια προάστεια, μία βόλτα στη Γλυφάδα και στο Pere Ubu (Κύπρου 74, Γλυφάδα) επιβάλλεται, ενώ για όσες προτιμούν τα Βόρεια, η Μαϊμού (Θουκυδίδου 7A, Χαλάνδρι), το γνωστό μπαρ στο πολυσύχναστο Χαλάνδρι, είναι μία ακόμη ιδανική επιλογή.

Στις 27 Νοεμβρίου, λοιπόν, διασκέδασε στα αγαπημένα σου μαγαζιά απολαμβάνοντας τα αρωματικά signature cocktails του special menu της Μ DRY Mastiha σε συνδυασμό με πρωτότυπα food pairings. Άλλαξε στάση και δες τη Δευτέρα σαν μία αφορμή για όμορφες στιγμές!

dry mastiha3