Καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς για κάθε ζώδιο!

Καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς για κάθε ζώδιο!

Κριός

1.krios


Κανόνας για εσένα αυτό το καλοκαίρι είναι το less is more. Είσαι δυναμικός χαρακτήρας και αν σου αρέσει κάτι (πχ. το smoky στα μάτια και τα κόκκινα χείλη) δεν ακούς κουβέντα! Άκου όμως το beauty team του queen.gr και πριν βγεις κοιτάξου στον καθρέφτη και... βγάλε κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι το κραγιόν σου ή το παραπανίσιο bronzer... Ό, τι και αν είναι, στο τέλος θα σου αρέσει περισσότερο η εικόνα σου στον καθρέφτη και σου το λέμε με αυτοπεποίθηση... σαν τη δική σου!

Διάβασε προβλέψεις για τον Κριό ΕΔΩ

Ταύρος

2. tavrοs


Αυτό το καλοκαίρι θέλεις το πιο σκούρο μαύρισμα και για αυτό το beauty team του queen.gr πρέπει να σου επιστήσει την προσοχή στην προστασία. Σε καμία περίπτωση μην αμελήσεις το αντηλιακό σου και πριν παραπονεθείς πως με το υψηλό SPF δεν θα μαυρίσεις. Μάθε πως θα μαυρίσεις και μάλιστα πιο βαθιά και πιο σωστά. Προτείνουμε ένα ισχυρό 50άρι στο πρόσωπο και ένα μεσαίο 20άρι στο σώμα.

Διάβασε προβλέψεις για τον Ταύρο ΕΔΩ

Δίδυμος

3. didimos


Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση! Η μοναδική συμβουλή που έχει το beauty team του queen.gr για εσένα είναι αυτή. Αυτό το καλοκαίρι μην διανοηθείς να παραλείψεις το after sun, την κρέμα ημέρας και φυσικά την κρέμα νύχτας σου. Το ξέρουμε πως είσαι all over the place από τη φύση σου αλλά αν είσαι επιμελής, θα μας ευγνωμονείς όταν θα έρθει ο Σεπτέμβριος. Και εννοείται μην ξεχνάς να πίνεις νερό!

Διάβασε προβλέψεις για τους Διδύμους ΕΔΩ

Καρκίνος

4.karkinos


Να είσαι τολμηρή! Αυτό το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται για εσένα, το λένε τα άστρα και το beauty team του queen.gr! Τόλμα φωτεινά χρώματα στα μάτια, στα χείλη, στο μανικιούρ και άσε τις ντροπές. Πιο συγκεκριμένα: Φόρα ένα φλογερό κοραλλί στα χείλη και συνδύασέ το με ένα γαλάζιο μολύβι στα μάτια... Θα κλέψεις την παράσταση!

Διάβασε προβλέψεις για τον Καρκίνο ΕΔΩ

Λέων

5. leon


Τα μαλλιά σου είναι και πάλι στο επίκεντρο (πως θα γινόταν αλλιώς) και για αυτό το καλοκαίρι, προτείνουμε να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά. Αντί να ενισχύεις τον όγκο των μαλλιών σου, δοκίμασε να υιοθετήσεις το wet look για αυτή τη σεζόν και θα ανακαλύψεις πως μπορείς να τραβήξεις τα βλέμματα και έτσι!

Διάβασε προβλέψεις για τον Λέοντα ΕΔΩ

Παρθένος

6.parthenos


Επιτέλους βάλε λίγο χρώμα! Σε εκλιπαρούμε να υιοθετήσεις λίγο χρώμα στην ομορφιά σου αυτό το καλοκαίρι και αν δεν θέλεις να το κάνεις βουτώντας μέσα στις χρωματιστές σκιές και τα κραγιόν, κάντο με ένα όμορφο nail art στα νύχια σου. Το καλοκαίρι θέλει χρώμα και πρέπει να το καταλάβει το... συντηρητικό μυαλό σου!

Διάβασε προβλέψεις για την Παρθένο ΕΔΩ

Ζυγός

7. zigos


Το focus για αυτό το καλοκαίρι είναι στα μάτια σου! Είναι γεμάτα αισθησιασμό και μαγική λάμψη, συνεπώς οφείλεις να τα τονίσεις! Σου προτείνουμε να επενδύσεις σε μια όμορφη παλέτα και να δοκιμάσεις εντυπωσιακά smoky looks στο βραδινό σου μακιγιάζ... Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα όμορφο, εντυπωσιακό smoky.

Διάβασε προβλέψεις για τον Ζυγό ΕΔΩ

Σκορπιός

8.skorpios


Όλοι θα περιμένουν να επιμείνεις στα σκοτεινά, dark χρώματα που αγαπάς γι’ αυτό σου προτείνουμε να κάνεις την ανατροπή! Βούτα στα παστέλ και ανακάλυψε την χαρούμενη πλευρά του μακιγιάζ, αυτή στην οποία ζει μόνιμα ο ιχθύς...

Διάβασε προβλέψεις για τον Σκορπιό ΕΔΩ

Τοξότης

9. toksotis


Ναι είσαι το πιο τυχερό ζώδιο αλλά η τύχη σου... θα τελειώσει κάποια στιγμή. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν δεν συγχωρείσαι για την αμέλειά σου και φυσικά μιλάμε για το ντεμακιγιάζ. Το beauty team του queen.gr θα σε παρακολουθεί στενά και αν πέσεις για ύπνο χωρίς καθαρισμό θα υποστείς κυρώσεις... και ρυτίδες!

Διάβασε προβλέψεις για τον Τοξότη ΕΔΩ

Αιγόκερως

10. aegokeros


Τα μάτια σου και... τα μάτια σου! Οι μαύροι κύκλοι σου θα γίνουν χειρότεροι με τα καλοκαιρινά ξενύχτια και τα κοκτέιλ συνεπώς, το beauty team του queen.gr σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Φόρα την κρέμα ματιών σου ανελλιπώς και πρόλαβε την κατάσταση... εσένα δεν σε φοβόμαστε!

Διάβασε προβλέψεις για τον Αιγόκερω ΕΔΩ

Υδροχόος

11.idroxoos


Υδροχόε, είσαι απρόβλεπτος και δεν πατάς στη Γη αυτό το καλοκαίρι, άρα πού καιρός για styling στα μαλλιά σου, σωστά; Σωστά! Γι΄ αυτό σου προτείνουμε να αφήσεις ελεύθερα τα μαλλιά σου γιατί τα beach waves είναι το δικό σου χτένισμα για όλο το καλοκαίρι και είναι τέ-λει-ο!

Διάβασε προβλέψεις για τον Υδροχόο ΕΔΩ

Ιχθύες

12.ixthies


Γυαλάδες παντού! Η συμβουλή μας για αυτό το καλοκαίρι προς τους ιχθύες είναι να λάμψουν και όταν λέμε «λάμψουν», εννοούμε να κάνουν το highlighting μέρος του μακιγιάζ τους. Λίγο στα ζυγωματικά και στο τόξο του φρυδιού θα σας κάνει να μοιάζετε σαν να βγήκατε από όνειρο... από το φυσικό σας περιβάλλον δηλαδή!

Διάβασε προβλέψεις για τους Ιχθύες ΕΔΩ