Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 25/8

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 25/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δημόσιες σχέσεις

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, οπότε ότι κι αν αντιμετωπίζεις μην… σκας! Επιπλέον μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί πραγματικά να «σου λύσει τα χέρια» Παράλληλα βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με την εργασία σου, συμβάλλοντας στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφέρει και μια άδεια ή κάποιες διευκολύνσεις που θα σου επιτρέψουν να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλιό σου χόμπι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό «σε πάει» και δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό σου προσφέρει διακριτές ευκολίες στο σπίτι ή την οικογένεια σου.. Επιπλέον σε καλεί να κάνεις πιο «αεράτο» τον χώρο σου κι ίσως είναι καλή στιγμή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί μεν να μπλοκάρει κάποιες θεωρητικά «σίγουρες» λύσεις, από την άλλη όμως θα αναδείξει εναλλακτικές, που θα αποδειχθούν πολύ καλύτερες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο εξωστρεφή και δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στις κοινωνικές επαφές σου, πέρα όμως από τις αβρότητες και τα «κανακέματα», καλό είναι να αναδείξεις και τα ουσιαστικά προσόντα σου, ώστε να κλέψεις… εντελώς τις εντυπώσεις! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος που «τράβαγε» σε μάκρος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει στο προσκήνιο μια σειρά από προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, για να διαπιστώσεις ότι η προνοητικότητά σου όχι μόνον σε «έσωσε» αλλά σου δίνει σήμερα το δικαίωμα να ελπίζεις και να διεκδικείς περισσότερα. Επιπλέον, μπορεί να ξαναθυμηθείς μια παλιά σου τέχνη αλλά και να βρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα προτερήματα σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και ανεξάρτητα με το πόσο προσωρινό μπορεί να είναι αυτό, δεν έχεις παρά να το… χαρείς! Επιπλέον, αν «κυκλοφορήσεις», αναμένεται να εισπράξεις πολλά θετικά, από σχόλια μέχρι προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, σε ένα «μυστικό» μέρος και μακριά από εντάσεις. Ίσως μάλιστα να σου «κατέβουν» μοναδικές ιδέες ή εμπνεύσεις. Επιπλέον θα σου δοθεί η αφορμή για να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποια «υπόλοιπα» από το παρελθόν ή να επαναδιαπραγματευθείς μια συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό κάνει… ότι περνάει από το χέρι της για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον είναι πιθανό να βραβευθείς ή να διακριθείς σε μια υπόθεσή σου, ενώ γενικότερα στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται θετικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ζυγό «σπέρνει» στο διάβα σου συμπαθητικά ή ενδιαφέροντα πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκει κάπως τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις αρτιότερα. Ίσως μάλιστα να σου ξαναγίνει μια πρόταση που θεωρούσες «τελειωμένη». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes