Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

«Συνεργατικό κλίμα»

Κριός

Οι συνθήκες ευνοούν μια συνεργασία, ικανή να σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα, πολύ περισσότερο αν έχεις διαπιστώσει ότι οι δυνάμεις σου δεν αρκούν για να τα καταφέρεις. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος όπως επίσης και στο να διαμορφωθεί ένα εορταστικό κλίμα στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος στο σπίτι ή την οικογένειά σου και δεν έχεις παρά να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να τον εφοδιάσεις με όλα τα αναγκαία. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο σε κάνει πιο κοινωνικό/η και δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση «μαζεύοντας»

επαφές και διασυνδέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στον Καρκίνο σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για τα οικονομικά σου, μη διστάζοντας να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σου. Φαίνεται μάλιστα ότι ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία βρίσκεται στα «σκαριά», λύνοντας σου τα χέρια σε μια υπόθεση που μέχρι χθες μπορεί να φάνταζε

δύσκολη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα ζητώντας κάτι περισσότερο από μια αναγνώριση των προσπαθειών σου κι ότι πάρεις… καλό είναι! Επιπλέον, η Δήμητρα στο ζώδιο σου σε ωθεί να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα ή τουλάχιστον να μεσολαβήσεις ώστε να βρει τον δρόμο του. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει σε έξτρα παροχές ή δώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να βάλεις στην άκρη έγνοιες και σκοτούρες και να απολαύσεις τα καλά της ζωής. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να «λάμψεις» με την παρουσία σου. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον φυσικό 12ο «οίκο» σου, η πρόσβαση σου σε προσωπικά μυστικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη μπορεί ωστόσο να πρόκειται και για «ανούσιες» πληροφορίες σχετικές με το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό φορέα στον οποίο συμμετέχεις. Γενικότερα, η Δήμητρα στον Καρκίνο δείχνει πρόθυμη να συμβάλλει στην πρόοδο σου, αρκεί κι εσύ να μην κλείσεις τα κανάλια επικοινωνίας και τα δίκτυα που βρίσκονται στην… απόλυτη διάθεση σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Δήμητρα στον Καρκίνο τονίζει και αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις τον γνωστό επαγγελματισμό σου. Σε αυτήν την φάση μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθηση του, ίσως αρκούν για να σου ανοίξουν «πόρτες», γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσθέτει κοινωνική λάμψη και διευκολύνει το έργο σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Καρκίνο θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις αλλά και να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις μελλοντικές κινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει είτε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία-συμφωνία, είτε στην βελτίωση των οικονομικών σου εφ’ όσον οι δραστηριότητες σου απευθύνονται στο κοινό ή έχουν ως αντικείμενό τους τις δημόσιες σχέσεις. Ακόμη αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστάσεις να το δημοσιοποιήσεις, αφού στην παρούσα φάση υπάρχουν πολλά «ευήκοα ώτα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια χρήσιμη συνεργασία, όπως επίσης στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως δεν θα έπρεπε να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού θέματος μπορεί τελικά να λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο ευδιάθετο/η, ενώ σε φέρνει πλησιέστερα με άτομα που «σε πάνε». Παράλληλα, τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν «χαλαρά», αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ανεύρεση εργασίας, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις τις αναγκαίες ενέργειες. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Καρκίνο σε ωθεί να δικτυωθείς με όποιον τρόπο θεωρείς κατάλληλο και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με «διακεκριμένα» πρόσωπα, τα οποία μάλιστα ενδιαφέρονται για σένα με… πολλούς τρόπους και δεν έχεις παρά να κρατήσεις επαφή! Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια επενδυτική συνεργασία από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως δημοσιοποιηθούν κάποια προσωπικά σου δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes