Ζώδια και DIY περιποίηση

Ζώδια και DIY περιποίηση

Τα Λιονταράκια θέλουν λαμπερά και μεταξένια μαλλιά και τα Ψαράκια φροντίζουν πάντα να διατηρούν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη! Παρ’ όλα αυτά, όποιο και αν είναι το ζώδιό σου και οι «αδυναμίες» σου, σίγουρα προσπαθείς να φροντίζεις την επιδερμίδα σου με τον καλύτερο τρόπο, χρησιμοποιώντας αγνά φυσικά προϊόντα που ταιριάζουν στις προσωπικές σου ανάγκες.

Πώς όμως θα είσαι σίγουρη ότι τα καλλυντικά που χρησιμοποιείς περιέχουν αγνά συστατικά; Μόνο αν επιλέξεις να τα παρασκευάσεις μόνη σου! Για να σε βοηθήσουμε σου προτείνουμε τα καλύτερα DIY προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ζωδίου. Ανακάλυψε αυτό που είναι καλύτερο για εσένα και φτιαξ’ το μόνη σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Κριός


Οι γυναίκες Κριοί αγαπούν την περιπέτεια, προσαρμόζονται γρήγορα και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες και φυσικά... νέα προϊόντα! Είναι αυτές που θα υιοθετήσουν πρώτες τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά, ενώ αγαπούν να πειραματίζονται με διαφορετικά κουρέματα. Επειδή λοιπόν, η περιποιημένη τους κόμη είναι πάντα το «δυνατό» τους σημείο, θα επέλεγαν να δημιουργήσουν μόνες τους ένα Beer Treatment Shampoo, για θρέψη και αναδόμηση. Έτσι, θα ενδυναμώσουν την τρίχα, θα αποφύγουν την ψαλίδα και θα αποκτήσουν τα μακριά μεταξένια μαλλιά που ονειρεύονται!

Περισσότερα στο astrology.gr