Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 6/9

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 6/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ένα βήμα εμπρός, δύο βήματα πίσω

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού μπορεί να πέσουν όλα επάνω σου! Φαίνεται μάλιστα να σε περιμένει πολύ δουλειά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, οπότε φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην σπαταλιέσαι για υποθέσεις άλλων, που έτσι κι αλλιώς θα σε… εκνευρίσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ωθείσαι να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να ευχαριστήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ωστόσο η υποδοχή των ενεργειών σου δεν θα είναι η επιθυμητή. Κράτα λοιπόν «πισινή» και κυρίως μην… καταξοδευτείς για να ικανοποιήσεις ένα «καπρίτσιο». Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σήμερα αν ρισκάρεις ή επενδύσεις τα χρήματά σου, τότε θα χάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο αναμοχλεύει προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις, καλώντας σε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να γίνουν κι εκείνα που… γίνονται! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να «βγει» το πλάνο σου αλλά αν δεις ότι δεν σου «βγαίνει», κάνε στην άκρη και μην επιμείνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό αυξάνει τις πιθανότητες μιας διάκρισης, όχι όμως εύκολα αλλά ύστερα από μια αντιπαράθεση με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να κληθείς να συμβιβάσεις κάποιες έντονες διαφορές στο κοινωνικό περιβάλλον σου κι ίσως αυτή είναι η καλύτερη λύση, αφού δείχνει δύσκολο να τα βρουν από μόνοι τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει πιο αποφασιστικό στις οικονομικές υποθέσεις σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν διεκδικήσεις. Φαίνεται ωστόσο να δημιουργείται πρόβλημα από μια εμπλοκή με ένα «δικό σου» πρόσωπο και συγχέοντας τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου, μπορεί τελικά να χάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να δράσεις «εδώ και τώρα», κάποιοι όμως φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη, προβάλλοντας αντιρρήσεις και εμπόδια. Κι αν θέλεις πραγματικά να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει πρώτα να χαράξεις την στρατηγική σου, αποφεύγοντας κυρίως ένα πολύ κακό timing. Ακόμη αν νιώσεις άδειος/α από ενέργεια, ξεκουράσου πριν πάθεις κάποια ζημιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Φορτώνεσαι με επιπλέον ευθύνες, αλλά αν δεν κινηθείς με μέτρο και προσπαθήσεις να τα τελειώσεις ή να τα τακτοποιήσεις όλα σήμερα, αγνοώντας τους περιορισμούς που σου μπαίνουν, είτε θα «σκοντάψεις», είτε απειλείσαι άμεσα με… υπερκόπωση! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή. Παράλληλα, δημιουργούνται νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ίσως να στενοχωρηθείς ή να θυμώσεις από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης, που είτε από εγωισμό, είτε από ξεροκεφαλιά, θέλει σώνει και καλά να γίνουν όλα όπως τα θέλει. Ίσως πάλι να προκύψει μια «γερή» διαφωνία σε ένα οικονομικό ζήτημα. Από πλευράς σου πάντως καλό είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει μαχητή, ώστε να δώσεις άμεσες λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα, πρόσεξε όμως μήπως οι κινήσεις σου είναι σπασμωδικές ή αυθαίρετες, δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα. Το πιο σωστό θα ήταν να διαπραγματευτείς με τον εκάστοτε αρμόδιο, τηρώντας μεν τους τύπους αλλά και εμμένοντας στα δίκαια αιτήματα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Συζητήσεις και αναζητήσεις θα μπορούσαν να διευρύνουν τους ορίζοντες σου, αν κατάφερνες να δεις και την… άλλη πλευρά ενός ζητήματος! Το πιθανότερο όμως είναι να συμφωνήσεις ότι διαφωνείς, χωρίς να προκύψει κάποια σύνθεση. Επιπλέον, αν ο Άρης στην Παρθένο σε εξωθήσει ή σε μπλέξει σε μια διαμάχη με νομικές προεκτάσεις, εξάντλησε πρώτα κάθε περιθώριο συμβιβασμού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Άρη στον φυσικό 8ο «οίκο» σου, μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια άμεση κίνηση που θα «αλλάξει το τοπίο» στα οικονομικά σου, το πιθανότερο όμως είναι να μην σου «βγει», σε αυτήν την φάση. Κι αυτό γιατί ο Κρόνος θα σπείρει στο διάβα σου ένα πλήθος τυπικών προϋποθέσεων που θέλουν χρόνο και κόπο για να εκπληρωθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σου παρέχεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξασκήσεις τα διοικητικά σου καθήκοντα, δείχνοντας σε όλους ποιος είναι –ή ποιος θα… έπρεπε να είναι- το αφεντικό! Κι όχι πως θα είναι εύκολο αλλά τελικά το θέμα δεν είναι τόσο αν θα πετύχεις άμεσα στο έργο σου αλλά το πώς μπορείς να καρπωθείς αυτά που πραγματικά σου αξίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes