Μηνιαίες προβλέψεις από 23/10 έως 23/11 - Ο μήνας του Σκορπιού

Μηνιαίες προβλέψεις από 23/10 έως 23/11 - Ο μήνας του Σκορπιού

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα Ζώδια

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 και ώρα 08:27.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, χωρίς βέβαια να λείψουν οι έντονες διαφωνίες και οι ρήξεις, ιδιαίτερα με άτομα που ήδη σχετίζονται μαζί σου, Από την άλλη πλευρά είναι πολύ πιθανό να συνάψεις μια έκτακτη συμμαχία με σκοπό να αντιμετωπιστεί από κοινού ένα πρόβλημα, να ξέρεις όμως ότι μόλις επιτευχθεί ο στόχος, τότε η εσωτερική «φαγωμάρα» θα επανέλθει, γι’ αυτό «από μακριά κι αγαπημένοι»!

Βέβαια, μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστές που ακολουθούν αθέμιτες μεθόδους αλλά επειδή «δεν αστειεύονται», αν κρίνεις ότι αδυνατείς να τους «νικήσεις», είναι προτιμότερο να αποσυρθείς από την «μάχη».

Αν πάντως καταφέρεις να εκτονώσεις την επιπλέον ενέργεια με σπορ ή εντατική εργασία, το πιθανότερο είναι να αποφύγεις τις πολλές προστριβές.

Παράλληλα, το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα μπορεί να συνδράμει θετικά στην επιμόρφωσή σου, ιδιαίτερα σε αντικείμενα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ή την αρχιτεκτονική-διακόσμηση. Όσον αφορά όμως τις νομικές υποθέσεις σου, πρόσεξε μήπως εγκλωβιστείς σε μια δύσκολη κατάσταση, ιδιαίτερα αν πρόκειται για περιουσιακό θέμα στο οποίο εμπλέκεται κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Οικονομικά
Με τον Δία και λίγο αργότερα την Αφροδίτη στον φυσικό 8ο «οίκο» σου, σε αυτόν τον τομέα υπερέχεις και έχοντας αυξημένα έσοδα θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε αγορές ή επενδύσεις. Προσπάθησε όμως να μην «πάρεις ψηλά τον αμανέ» και αρχίσεις τις σπατάλες ή επεκταθείς σε τομείς που δεν γνωρίζεις, αφού μπορεί να «πετάξεις» τα λεφτά σου.

Επιπλέον, η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου σηματοδοτεί την επαφή σου με «μεγάλα κεφάλαια» που σίγουρα μπορούν να χρηματοδοτήσουν ένα εγχείρημά σου, σε καμία περίπτωση όμως μην δεσμευτείς με δυσβάστακτες υποχρεώσεις, αφού προϊόντος του χρόνου δεν θα δύνασαι να τις καλύψεις.

Ερωτικά

Μέχρι τις 6/11 η κοινή παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό θα σε πηγαίνει «μια κρύο, μια ζέστη» αλλά έχοντας την αίσθηση μιας… γνήσιας ερωτικής περιπέτειας, είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πολύ πιο «ζωντανός/η», ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κι ένα διακεκριμένο άτομο που θα σου χαρίσει την εύνοιά του.

Από τις 7/11 και ύστερα όμως, φαίνεται να επικρατούν οι εντάσεις κι αν είσαι σε μια σχέση, δύσκολα θα την κρατήσεις ως έχει. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, γνωρίζοντας ότι μια ενδεχόμενη σχέση είναι δύσκολο να έχει διάρκεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr