Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 30/10

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 30/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Απρόβλεπτες ή σπάνιες καταστάσεις

Κριός

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε απρόοπτα ή ανατροπές στα οικονομικά σου κι επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται όταν είσαι συντονισμένος/η με το σύμπαν, δεν έχεις παρά να κυνηγήσεις την έκπληξη για να είσαι… μέσα! Αντίθετα αν κινηθείς «συντηρητικά» ή ακολουθήσεις την πεπατημένη, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απογοητευτικά, γι’ αυτό μην ακούς κανέναν κι ακολούθησε το ένστικτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να αλλάξεις την πολιτική σου, προχωρώντας σε επιλογές ή συνεργασίες που έχουν να σου δώσουν κάτι το διαφορετικό κι ας δείχνουν κάπως ανασφαλείς για τα δεδομένα σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «βγεις από τα ρούχα σου» εξ αιτίας της «αλλόκοτης» συμπεριφοράς ενός συνεργάτη, ή ύστερα από «καυτές» αποκαλύψεις που τον/την αφορούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Σκορπιό αναμένεται να δοκιμάσει την ευελιξία σου απέναντι σε καινοφανείς ή παράδοξες καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν (και) στην δουλειά σου. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος σου να αλλάξεις ρότα, αιφνιδιάζοντας εχθρούς ή «φίλους», που έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους, χωρίς όμως να υπολογίσουν τον «ξενοδόχο»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Ουρανός «σχεδιάζει» να εφαρμόσει πάνω σου το «δόγμα του σοκ», ανατρέποντας πολλά από αυτά που θεωρείς ως σταθερά ή δεδομένα, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Υπάρχει βέβαια και η λύση του να «τρελαθείς» ξαφνικά και να προχωρήσεις σε «αβέβαιες» επιλογές, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανες ποτέ. Δοκίμασε όμως, ποτέ δεν ξέρεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή εκπλήξεις είτε στο σπίτι σου είτε κατά την διάρκεια της παραμονής σου σε άλλο χώρο, καλό είναι λοιπόν να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχθείς μια απρόσμενη επίσκεψη ή ένα μήνυμα από κάποιον/α που διαμένει μακριά σου. Επιπλέον, οι σχέσεις με τους οικείους σου βρίσκονται σε… περίεργη φάση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη με ότι κι αν ασχολείσαι. Επιπλέον, η καθημερινότητα σου μπορεί να διανθιστεί με εκπλήξεις και απρόβλεπτα ή σπάνια περιστατικά, που μερικές φορές θα σε… σοκάρουν! Από την άλλη πλευρά, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προμηθευτείς «hi tech» συσκευές ή εργαλεία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά θέματα, μην περιμένεις όμως τα πράγματα να εξελιχθούν με τον προβλεπόμενο τρόπο. Καλό είναι μάλιστα να υιοθετήσεις κι εσύ κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές, αφού το πιθανότερο είναι να αποδειχθούν πολύ πιο αποτελεσματικές από τις «δοκιμασμένες». Επιπλέον, ίσως κάνεις μια μάλλον «εξεζητημένη» αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις τολμηρές πρωτοβουλίες, ανεξάρτητα με το αν οι συνθήκες σε διευκολύνουν ή όχι. Ίσως μάλιστα να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στα δύσκολα, βαδίζοντας «κόντρα στα προγνωστικά», ενώ αντίθετα στα θεωρητικά εύκολα μπορεί να συναντήσεις απρόσμενα εμπόδια. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε ανατροπές ή μια «αναμπουμπούλα» στον χώρο της εργασίας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σου αποκαλύψει «πράματα και θάματα» γύρω από μια προσωπική σου υπόθεση ή σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και η έλλειψη ταμπού από την πλευρά σου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς όλα αυτά τα «περίεργα». Αν όμως… επιμείνεις να κινηθείς «συντηρητικά», τότε μπορεί να πέσεις θύμα μιας αρνητικής όσο και απρόσμενης εξέλιξης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα, στην κοινωνική σου ζωή και ιδιαίτερα τις φιλικές σχέσεις σου κι αν δεν δεις τα πράγματα με ανοικτό πνεύμα αναμένονται «τριβές» με πρόσωπα που προκαλούν για να… προκαλέσουν! Από την άλλη πλευρά κάποιος/α που… δεν χωνεύεις, μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με την στάση του/της.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να εξαντλήσεις την πειραματική σου διάθεση κι ίσως κάποιες στιγμές να φερθείς «αλλόκοτα» ή απρόσμενα αλλά τελικά. προς μεγάλη έκπληξη κάποιων, οι ενέργειες σου μπορεί να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί μια αλλαγή που θα σε εξυπηρετήσει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να μελετήσεις ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να «μυηθείς» σε μια ιδιαίτερη τεχνική ή ένα πεδίο γνώσεων «για λίγους». Μπορεί βέβαια και να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων και συμπεριφορών που σε φέρνουν σε αμηχανία, από την άλλη πλευρά όμως θα εκπλαγείς ευχάριστα από την υποδοχή που θα σου επιφυλάξει κάποιος/α «ξένος/η».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes