Ο Μάιος μας έφερε την Άνοιξη, αλλά και ένα νέο rock Burberry ζευγάρι

Ο Μάιος μας έφερε την Άνοιξη, αλλά και ένα νέο rock Burberry ζευγάρι

Το τέταρτο ζευγάρι της διαφημιστικής καμπάνιας της Burberry ή άλλιώς το ζευγάρι του Μαΐου είναι ο Johnny Flynn & η Karen Anne.

Στο Brighton φωτογραφήθηκε και πάλι η νέα διαφημιστική καμπάνια της Burberry με τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του οίκου από τον Mario Testino. Για να μην μπερδεύεστε φέτος την άνοιξη η Burberry αποφάσισε κάθε μήνα να κυκλοφορεί και μια νέα διαφημιστική της καμπάνια στο ίδιο όμως concept, με ένα διαφορετικό δίδυμο Βρετανών να πρωταγωνιστούν.

Έτσι το ζευγάρι του Μαΐου, μετά τους Cara Delevingne και Jacob Young (ζεύγος Νο1), Sacha M'Baye και Jourdan Dunn (ζεύγος Νο2), Tali Lennox και Tara Ferry (ζεύγος Νο3), είναι ο folk rock τραγουδιστής Johnny Flynn και η front woman του συγκροτήματος Ramona, Karen Anne. Μην ντραπείτε να «κλέψετε» το στυλ της Karen, που φορά μαύρα υπέροχα ψηλοτάκουνα , γκρι φόρεμα και κοντό δερμάτινο jacket, φυσικά με την υπογραφή του Christopher Bailey για τον οίκο Burberry.

Δείτε το βίντεο με τους ροκ πρωταγωνιστές και τις δημιουργίες του Christopher Bailey, για την Burberry και τσεκάρετε πάλι το fashion show του οίκου που έγινε πριν περίπου ένα μήνα στο Πεκίνο.