Καλοκαιρινές λύσεις γα όλα τα μαλλιά

Καλοκαιρινές λύσεις γα όλα τα μαλλιά

Ο hair expert Yianni, δίνει τις συμβουλές του για όμορφα καλοκαιρινά μαλλιά.

«Εκτός από κάποια ειδική περίπτωση, π.χ. ένα σημαντικό κάλεσμα ή ένα γάμο, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να αφήσουν τα μαλλιά τους να "ξεκουραστούν", αποφεύγοντας για λίγο καιρό το χτένισμα στο κομμωτήριο. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι κομψές, μέσα στο πνεύμα της εποχής» λέει ο hair expert Yianni.

«Μια εξαιρετική επιλογή είναι τα wet looks, όπου κυριαρχούν οι πλεξούδες. Προτιμήστε τις ανάλαφρες από τις υπερβολικά σφικτές και δώστε όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού με κάποιες ελαφρώς rock bomb φράντζες» συμβουλεύει. «Φροντίστε να είναι τοποθετημένες αρκετά χαμηλά στο λαιμό εκτός κι αν τις κάνετε στο κέντρο. Τότε μπορείτε να τις ξεκινήσετε και από ψηλά. Πίσω όμως, συνήθως δεν κολακεύουν, γιατί δεν φαίνονται από μπροστά» λέει ο Yanni.

«Για όσες έχουν λεπτά ή λίγα μαλλιά, καλύτερα να αποφύγετε την πλεξούδα, γιατί θα σας τα δείξει ακόμη λιγότερα και πιο κοντά» παρατηρεί ο Yianni. «Ιδανική επιλογή για εσάς είναι ένα ponytail, που θα την κάνετε στην νοητή ευθεία γραμμή που ορίζεται από το σαγόνι σας με το επάνω μέρος του αφτιού, για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή συμμετρία» προτείνει. «Εάν έχετε αφέλειες ή φράντζες, ψεκάστε τες με το αντηλιακό σας λάδι και αφήστε τες μπροστά» λέει ο Yianni για να ολοκληρώσετε το lοοκ σας.

«Τα μεσαίου μήκους μαλλιά δείχνουν πολύ όμορφα με κάποια στέκα ή ένα μαντίλι» που θα δώσει extra θηλυκότητα και στιλ στην εικόνα σας» προτείνει ο Yianni και συνεχίζει «Εάν έχετε κοντά μαλλιά υιοθετήστε ένα wet look με rock bomb style, που είναι πολύ stylish» προτείνει ο Yianni.

«Τέλος, μην ξεχνάτε να απλώνετε στα μαλλιά σας, καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξειδικευμένα προϊόντα που θα τα προστατεύσουν από τον ήλιο, τη θάλασσα και το χλώριο της πισίνας» καταλήγει.