Δροσερή σαλάτα ζυμαρικών που επιλέγω για να διατηρώ την γραμμή μου!

Μαρία Λουϊζα Βούρου

Η πιο νόστιμη και υγιεινή επιλογή!

Όπως ξέρετε είμαι λάτρης της γυμναστικής και ειδικά της μεθόδου πιλάτες! Ιδανικά προσπαθώ να κάνω καθημερινά τις ασκήσεις μου το πρωί για να ξεκινάει με ευεξία και ενέργεια η ημέρα μου!

Όμως εκτός από τη γυμναστική που είναι σημαντικό κομμάτι για να διατηρήσουμε τη γραμμή μας και τη φυσική μας κατάσταση , χρειάζεται να προσέχουμε και η διατροφή μας!

Φυσικά ποτέ δε σας λέω για δίαιτες αυστηρές γιατί δεν είμαι υπέρ. Με λίγη προσοχή στα προϊόντα που επιλέγουμε μπορούμε να διατηρούμαστε στα κιλά μας χωρίς να αγχωνόμαστε και να καταφεύγουμε σε διαιτητές εξπρές και δίαιτες αφαγίας .

Εντάξτε στη διατροφή σας προϊόντα ολικής άλεσης !

Αν είστε λάτρεις των ζυμαρικών όπως εγώ , επιλέξτε τα μακαρόνια ολικής άλεσης Melissa !

Αγαπημένο μου πιάτο που είναι εύκολο και γρήγορα είναι μια δροσερή σαλάτα ζυμαρικών με στριφτό μακαρονάκι ολικής άλεσης Melissa!

Πηγή φυτικών ινών απαραίτητων για την ισορροπημένη διατροφή που χρειαζόμαστε!

Απλά βράζετε τα ζυμαρικά σας και προσθέτετε λαχανικά και ένα ελαφρύ dressing από λεμόνι για να δώσει μια υπέροχη νότα στο πιάτο σας!

Τόσα απλά μπορούμε να έχουμε τη φυσική ομορφιά και ευεξία που θέλουμε! Τώρα που έχει φτάσει και το καλοκαιράκι και βγαίνουμε στις παραλίες θέλω να βγαίνετε με ωραία διάθεση και αυτοπεποίθηση !



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης