Μαγικό ταξίδι σε άλλες... ηπείρους, για λίγες ώρες!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Μαγικό ταξίδι σε άλλες... ηπείρους, για λίγες ώρες!

Κάνε το κι εσύ

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Δευτέρα και πάλι και άλλο ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο έφτασε στο τέλος του... Αχ, και τι δε θα έδινα για άλλη μία ημέρα μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής! Βέβαια, παρόλο που δεν το χόρτασα αυτό το Σ/Κ, μπορώ να πω πως ήταν πολύ ξεχωριστό για εμένα, διότι έζησα μια εκπληκτική εμπειρία που σου την προτείνω ανεπιφύλακτα. Βάλε τη από τώρα στην ατζέντα σου για μια διαφορετική ανοιξιάτικη βόλτα!

Γιατί είναι μερικές εμπειρίες που σε κάνουν να νιώθεις και πάλι παιδί, και κάποιες από αυτές δεν τις αλλάζω με τίποτα. Το Σάββατο, λοιπόν, επισκεφθήκαμε ένα φανταστικό πάρκο με ζώα και οι εικόνες που είδαμε ήταν αδιανόητες! Μπορούσε κανείς να δει εκεί από τα πιο συνηθισμένα -για εμας στην Ελλάδα- ζωάκια της φάρμας, μέχρι αιλουροειδή, εξωτικά πουλιά και σπάνια είδη ερπετών του Αμαζονίου.

Δες τις φωτιγραφίες πιο κάτω στη gallery!

Ξετρελάθηκα τόσο που δεν ήθελα να φύγω. Με απόλυτη σιγουριά μπορώ να πω πως κάποιος μπορεί να ξεχάσει όλα τα άγχη και τις ανησυχίες της καθημερινότητας, έστω και για μερικές ώρες.

Λοιπόν; Ακόμη κάθεσαι; Πάρε τώρα τον αντρούλη σου/τα παιδάκια σου/τις κολλητές σου/τα ξαδέρφια σου και κανόνισε Σαββατιάτικη επίσκεψη στο πιο κοντινό σου πάρκο ή ζωολογικό κήπο... Γιατί πρέπει να μένουμε πάντα παιδιά!

xx,

Ισμήνη