4+1 #outfitinspo ιδέες για να ξεχωρίσεις την Κυριακή του Πάσχα

Ισμήνη Νταφοπούλου
4+1 #outfitinspo ιδέες για να ξεχωρίσεις την Κυριακή του Πάσχα

Και όχι μόνο!

Κορίτσια μου όμορφα!

Σήμερα αναρωτήθηκα, τι θα φορέσουμε άραγε την Κυριακή του Πάσχα; Θέλουμε κάτι σίγουρα πολύ στυλάτο αλλά και άνετο για να ευχαριστηθούμε την ημέρα αυτή με φίλους και οικογένεια, χωρίς να σκεφτόμαστε τον πόνο των τακουνιών ή το πόσο άβολη είναι η στενή μας φούστα. Επισκέφτηκα λοιπόν το φανταστικό νέο κατάστημα 'ALE στο Smart Park και μας διάλεξα μερικά απίθανα outfits για να εμπνευστούμε!

Άλλωστε αφού μπήκε και η άνοιξη, τι καλύτερο από μερικές boho style ιδέες για όλους τους σωματότυπους; Και μπορεί ο καιρός να μην το επιτρέπει ακόμη να πετάξουμε εντελώς τα μπουφανάκια μας, αλλά οι πρώτες προγνώσεις για την Κυριακή του Πάσχα δείχνουν καλοκαιρινή σχεδόν ηλιοφάνεια!

1. Παντελόνα my love

Πολύ πολύ ψηλόμεση και φαρδιά, είτε με απλό τοπ φορεμένο από μέσα, είτε με πιο φαρδύ πουκάμισο όπως στη φωτο, σίγουρα αποτελεί την πιο άνετη και ασφαλή επιλογή!

LP1 4337

Τοπ αμάνικο με ουρά

Παντελόνα φαρδιά ριγέ

2. Μακριά πουκαμίσα & crop pants

Επέλεξε το αγαπημένο σου cropped jeans ή λευκό παντελόνι και συνδύασέ το με μια μακριά πουκαμίσα, ακόμη κι αν είναι τόσο μακριά που μοιάζει με φόρεμα!

LP1 4405
LP1 4405

Τουνικ ριγέ με βολάν

Πουκάμισο μακρύ αμάνικο

Παντελόνα cropped με αγκράφα

3. Φλοράλ μάξι φόρεμα

Σούπερ θηλυκό και άνετο ακόμη και με φλατ εσπαντρίγιες ή και πάνινα sneakers! Προτίμησε κάποιο που να δένει στη μέση για μία έξτρα δόση θηλυκότητας, ειδάλλως πρόσθεσε ένα δικό σου διακριτικό/λεπτό ζωνάκι μέσης.

LP1 4457

Φόρεμα μάξι εμπριμέ

4. Μίντι πουκαμισο-φόρεμα

LP1 4473

Στυλάτο και σούπερ διαχρονικό. Μπορεί να το έχεις δει σε παλιές φωτογραφίες της μητέρας σου; Ήρθε η ώρα να το φορέσεις κι εσύ!

Φόρεμα μακρύ με υφασμάτινη ζώνη

5. Μίνι πουκαμίσα για τις τολμηρές!

Επιλογή λίγο πιο extreme (για τις θερμοκρασίες της εποχής) που, ανάλογα όμως με τις καιρικές συνθήκες και το μέρος, μπορεί να συνδυαστεί με στενό jeans ή να φορεθεί σκέτο με χαλημές cowboy boots ή και sneakers!

IMG 1040

Τουνικ navy ριγέ

Και μην ξεχνάς! Πρέπει να κινηθείς σε επιλογές ήσυχες, αλλά και άνετες, που θα σε βγάλουν όπως σίγουρα ασπροπρόσωπη! Και χωρίς να ξοδέψεις όλο το δώρο του Πάσχα... Καλά ψώνια!!!

LP1 4556

xx,

Ισμήνη