Αχ αυτό το τόσο πολυσυζητημένο ρουζάκι!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Αχ αυτό το τόσο πολυσυζητημένο ρουζάκι!

Καλημέρα όλη μέρα!

Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα σήμερα να σου απαντήσω κι από εδώ στο μεγαλύτερο και πιο hot ερώτημα του προσωπικού μου λογαριασμού στο instagram που, συγκεντρωτικά, είναι σίγουρα το θέμα που με έχετε ρωτήσει περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε (ίσως και γενικότερα).

Είναι το θέμα για το οποίο θα δεχτώ δεκάδες μηνύματα στα inbox μου κάθε φορά που ανεβάζω μια κοντινή φωτογραφία και το πιο πολυσυζητημένο θέμα ομορφιάς με όλα μου τα κορίτσια εκεί έξω. Είναι αυτό που ίσως κι εσύ να έχεις αναζητήσει, που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα, το απόλυτο ρουζ για λευκές-σταρένιες επιδερμίδες. Απόλυτο και σε υφή και σε χρώμα. Όχι τόσο απόλυτο σε διάρκεια, μιας και κρεμώδες, αλλά τί μας νοιάζει, ανανεώνεται τόσο εύκολα -όταν και εάν το χρειαστείς- μέσα στη διάρκεια της ημέρας!

Βέβαια αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτό το ρουζ και μάλλον νομίζεις πως είμαι εδώ για να σε διαφωτίσω, να σου πω ποιο είναι και να τρέξεις να το αγοράσεις..; Εδώ δυστυχώς θα σε απογοητεύσω... Όπως έχω πει και πάντα λέω τους τελευταίους μήνες σε όλες εσάς που μου στέλνετε, δυστυχώς εδώ και μήνες το χρώμα του blush αυτού έχει καταργηθεί σαν κωδικός και δεν κυκλοφορεί πια στην αγορά. Κυκλοφόρησαν φυσικά νέοι κωδικοί/χρώματα στη θέση του αλλά, προσωπικα, δεν το αλλάζω με τίποτα. Όταν έμαθα ότι πρόκειται να καταργηθεί έπαθα ένα μίνι σοκ και επικοινώνησα κατευθείαν με την εταιρεία. Το αγαπημένο μου Ελιάκι, διευθύντρια της μάρκας, μου βρήκε μερικά τελευταία κομμάτια σε κάποια από τις αποθήκες τους και μου τα κράτησε για να τα αγοράσω λίγες ημέρες αργότερα σε ένα από τα bazaar που κάνανε. Όπως καταλαβαίνεις, θεωρητικά έχω ένα μικρό απόθεμα -για λίγους μήνες ακόμη. Πρέπει όμως οπωσδήποτε να βρω έναν άξιο αντικαταστάτη γιατί το απόθεμά αυτό δε θα κρατήσει για πάντα!

IMG 8902

Έτσι, σκέφτηκα να σε συμπεριλάβω στο πείραμά μου αυτό, μιας και ξέρω πόσο πολύ σε νοιάζει! Φυσικά δε θα μπορούσα να βρω όλες τις εκατοντάδες κοπέλες που μου έχουν στείλει πως ενδιαφέρονται τόσο και να το ανακοινώσω στην καθεμία, γι' αυτό στο λέω από εδώ. Από σήμερα ξεκινάει ο μηχανισμός "σκούπα". Έχεις το λόγο μου πως θα "σκουπίσω" την αγορά και θα δοκιμάσω όσα περισσότερα ρουζ μπορώ, για να επιστρέψω σε λίγο καιρό με τα αποτελέσματα της έρευνας που, φυσικά, θα μοιραστώ και μαζί σου!

IMG 9690

Θα βρω -ευελπιστώ- ό, τι πιο κοντινό κυκλοφορεί σε χρώμα στο πολυπόθητο αυτό blush και σου τα παραθέσω εδώ για να τα δοκιμάσεις κι εσύ! Φυσικό, ροζουλοδακινένιο, ζουμερό, φρέσκο! Σα να έχεις τσιμήσει τα μαγουλάκια σου και έχεις προσθέσει ένα πέπλο ματ λάμψης! Μόλις βρω τον πιο άξιο αντικαταστάτη του, θα τα ξαναπούμε πάλι εδώ...

IMG 9176

Ξεκινάω την έρευνα από σήμερα, wish me luck!!

xx,

Ισμήνη