Τα προϊόντα που λατρεύω και επιλέγω για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μου!

Κάππη Μελίνα
Τα προϊόντα που λατρεύω και επιλέγω για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μου!

Είναι όλα τους προσεκτικά επιλέγμενα και είμαι σίγουρη ότι θα τα αγαπήσετε και εσείς! Στα plus είναι ότι τα βρίσκετε εύκολα στην ελληνική αγορά και σε πολύ προσιτές τιμές!

Η επιδερμίδα του προσώπου μας έχει ανάγκη από δύο βασικά πράγματα, σωστό καθαρισμό και βαθειά ενυδάτωση!Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας μας πρέπει να φροντίζουμε επιμελώς και για τα δύο.

Η δική μου επιδερμίδα είναι πολύ λευκή και ευαίσθητη ωστόσο, μετά από πολλές δοκιμές έχω καταλήξει σε εκείνα τα προϊόντα που εξασφαλίζουν την ελαστικότητά της και τη διατηρούν ενυδατωμένη χωρίς να την βαραίνουν.Παρακάτω σου τα έχω όλα αναλυτικά για να πάρεις ιδέες για τη δική σου beauty routine!

Η ημέρα ξεκινάει με το Effaclar Purifying Cleansing Gel της La Roche Posay ένα gel ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό της λιπαρής και ευαίσθητης επιδερμίδας.Το προτείνω κυρίως σε γυναίκες νεότερης ηλικίας και είναι ιδανικό αν έχετε τάσεις ακμής!Εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα και με κυκλικές κινήσεις πλένουμε το πρόσωπο μας απομακρύνοντας έτσι το σμήγμα και τους ρύπους.Ξεπλένουμε καλά με άφθονο χλιαρό προς κρύο νερό!

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Produits\Packshots

Στη συνέχεια απλώνω μερικές σταγόνες από τον ενυδατικό ορό της Apivita, Aqua Beelicious Booster με σύνθεση ελαφριά σαν νερό και αφού απορροφηθεί συνεχίζω με την ενυδατική μου! Για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου χρησιμοποιώ μια κρέμα ενυδάτωσης και λάμψης με λεπτή υφή και υπέροχο άρωμα την Lumière Essentielle της Darphin. Αφήνει, επίσης, το δέρμα λαμπερό και παράλληλα βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων.

Illuminating Oil Gel-Cream

Επίσης, επειδή έχω πολύ ξηρά χείλη και δε θέλω στην καθημερινότητά μου να τα επιβαρύνω με «σκληρά» κραγιόν συνήθως επιλέγω το Korres Lip Care με αγαπημένη την απόχρωση, Άγρια Βατόμουρα που προσφέρει πλούσιο, ζωηρό χρώμα!

Για το ντεμακιγιάζ μου ορκίζομαι σε ένα και μόνο προϊόν, το Sensibio H2O της Bioderma το οποίο αφαιρεί μακιγιάζ και ρύπους αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζεται να πλυθείτε με νερό.

photo Bioderma Sensibio H2O 500ml για ευαίσθητους και αντιδραστικούς τύπους δέρματος

Τέλος, επειδή πιστεύω ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, μόνο το βράδυ απλώνω στο δέρμα του προσώπου μικρή ποσότητα της Volpaderm AHA Cream της Frezyderm.Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει οξέα φρούτων τα οποία κάνουν θαύματα τόσο στον αγώνα κατά των ρυτίδων όσο και ενάντια στις δυσχρωμίες.Έτσι, την προτείνω και σε περιπτώσεις που έχετε σημαδάκια από ακμή. Ωστόσο, λόγω της φωτοευαισθησίας που προκαλούν τα οξέα φροντίστε την επόμενη μέρα να φορέσετε το αντηλιακό σας!

VOLPADERM AHA CREAM

Σε κάθε περίπτωση να επιλέγετε προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα από το δερματολόγο σας ώστε να είστε σίγουρες ότι ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας!

Σας φιλώ και περιμένω νέα σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram <3