H make-up artist Gucci Westman δίνει τις πιο hot γιορτινές συμβουλές

H make-up artist Gucci Westman δίνει τις πιο hot γιορτινές συμβουλές

Μάθετε κάποιες αρχές και προτιμήσεις της διάσημης make-up artist καθώς και τον τρόπο που της αρέσει να μακιγιάρει.

«Μου αρέσει (χρόνου επιτρέποντος) να δημιουργώ πραγματικά δροσερή, φωτεινή επιδερμίδα, που είναι πολύ της μόδας αυτή τη στιγμή. Κάνω μια γρήγορη απολέπιση ή ένα ατμόλουτρο προσώπου. Ο Dr. Hauschka έχει ένα υπέροχο steam bath και για την απολέπιση αγαπώ τη Jurlique. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ μια ενυδατική κρέμα που είναι ελαφριά, αλλά πολύ ενυδατική» λέει η Gucci Westman.

«Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας. Συχνά χρησιμοποιώ ένα pore minimizer, η Clinique έχει ένα φανταστικό, και μετά απλώνω το PhotoReady foundation της Revlon, όπου χρειάζεται με το δάχτυλο ή με πινέλο για foundation και βάζω concealer μόνο στα σημεία που χρειάζονται. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν λάμψης στη γέφυρα της μύτης, στα οστά των μήλων, κάτω από το τόξο των φρυδιών και στο εσωτερικό των ματιών, στο πηγούνι και σβήστε το με πινέλο ή σπόγγο για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας» συμβουλεύει και συμπληρώνει «Είμαι πραγματικά μεγάλη fan του PhotoReady foundation. Xρησιμοποιώ 2 με 3 αποχρώσεις σε μικρές ποσότητες, και το μίγμα που δημιουργώ στο πίσω μέρος του χεριού μου, το απλώνω όπου χρειάζεται με ένα πινέλο για foundation».

Τέλος, για τα φρύδια λέει «Τα φυσικό φρύδια είναι πάντα τα ωραιότερα κατά τη γνώμη μου, απλώς ακολουθήστε τη φυσική μορφή τους. Πάρτε ένα μολύβι και ακουμπήστε το κατευθείαν επάνω στη γραμμή της μύτης σας. Εκεί είναι το σημείο που θα πρέπει να ξεκινάνε τα φρύδια σας. Έτσι, μην τα αφαιρείτε πολύ μακριά, γιατί δημιουργείται ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, και φαίνεται πολύ αφύσικο. Όσο μεγαλώνετε, τα φρύδια σας μεγαλώνουν πιο αργά και δύσκολα. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα ωραίο φυσικό σχήμα που ταιριάζει στο μάτι σας, που δεν είναι υπερβολικά καμπύλο, αφαιρέστε λίγες τριχούλες κάθε φορά και βάλτε ένα πάγο για να μειώσει την ερυθρότητα και το πρήξιμο».