Βρήκαμε το απόλυτο μέρος για να αγοράσουμε τα δώρα των γιορτών

Βρήκαμε το απόλυτο μέρος για να αγοράσουμε τα δώρα των γιορτών

Φέτος θα προσφέρεις δώρα που θα ξετρελάνουν τους αγαπημένους σου

Αν μπορούσε μία και μόνο λέξη να περιγράψει τα Χριστούγεννα, αυτή είναι τα δώρα μιας και το αντικείμενο που θα προσφέρεις, περικλείει σίγουρα την αγάπη, την τρυφερότητα και φυσικά τις καλύτερες ευχές. Και μπορεί ο αγώνας για την αγορά δώρων, ή καλύτερα ο μαραθώνιος, να απαιτεί χρόνο και τρέξιμο –μέρες που είναι επικρατεί παντού χαμός- τα κορίτσια του Queen.gr ανακάλυψαν τον τρόπο και να μην ταλαιπωρηθούν και να αγοράσουν τα καλύτερα για τους αγαπημένους τους. Επισκέφθηκαν τα Public στο Σύνταγμα τα οποία αυτές τις μέρες είναι πιο αστραφτερά ακόμη και από το αστέρι της Βηθλεέμ.

Η πρακτική Γωγώ

Με τα δώρα έχω ένα συγκεκριμένο θέμα: Θέλω να είναι πρακτικά –καθότι είμαι και παρθένος στο ζώδιο-. Δεν έχω προσφέρει ποτέ κάτι διακοσμητικό ή κάτι το οποίο δε θα είχε την παραμικρή χρησιμότητα. Οπότε τα Public για μένα ήταν μονόδρομος, μιας και συνδυάζουν την εμφάνιση με την τεχνολογία και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Οι επιλογές πολλές αλλά εγώ είχα πάει διαβασμένη. Ένα tablet για τους γονείς μου για να το μοιράζονται και να μη γκρινιάζουν για την τηλεόραση και το laptop και headphones-ακουστικά πάντα- για τον αδερφό μου για να μην τρελαίνει τους γύρω του με τις μουσικές του.

Όσο για την κολλητή μου, ένα πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο –έτσι είμαστε εμείς- ημερολόγιο, μπας και αποφασίζει από τη νέα χρονιά να γίνει πιο οργανωτική και δεν ξεχνάει τα ραντεβού της. Όσο για μένα, φυσικά και πόζαρα στην καταπληκτική και λαμπερή πολυθρόνα γιατί έχουμε και ένα Instagram να φροντίσουμε.

H Ερμιόνη των αναμνήσεων

Εγώ πάλι, σε αντίθεση με τη Γωγώ, θέλω τα δώρα μου να δημιουργούν αναμνήσεις. Σε αυτούς που αγαπώ χαρίζω πράγματα που τους βοηθούν να κρατούν τις στιγμές για πάντα ανεξίτηλες στο χρόνο και πάνω από όλα να με θυμούνται κάθε φορά που το κρατούν στα χέρια.

Αυτή τη φορά κλήθηκα να διαλέξω δώρα για τον μπαμπά μου (γιορτάζει κιόλας) και την αδερφή μου. Ήξερα πως στα ράφια του Public Συντάγματος θα υπάρχουν αυτά που ζητώ και δεν προδόθηκα.

Η Μαρία, αγαπά τις φωτογραφίες και της λείπουν εκείνες οι χρονιές που τρέχαμε μέχρι το φωτογραφείο για να εκτυπώσουμε ό,τι τραβήξαμε στην τελευταία μας εκδρομή. Λίγο πριν γεμίσουμε, λοιπόν, τις βαλίτσες μας για Λονδίνο αποφάσισα να της πάρω δώρο μία φωτογραφική μηχανή instax square της Fujifilm. Κάπως έτσι θα μπορεί να έχει από τα πρώτα δευτερόλεπτα της λήψης τις φωτογραφίες μας και να μην αγωνιά, ούτε να φοβάται μην χαθούν από το κινητό της. Φωτογραφίες που θα μας θυμίζουν για πάντα τα Χριστούγεννα αυτά. Λέω ‘’μας’’ γιατί ελπίζω πως θα μου δώσει καμία και για το δικό μου ψυγείο.

Ο μπαμπάς μου. Αχ αυτός ο μπαμπάς μου. Μπορεί να κοιτά για ώρες τη συλλογή με τα βινύλια που έχει στο σαλόνι. Ο κάθε δίσκος και μία στιγμή από το παρελθόν. Ξέρεις είναι από εκείνους που συνδέουν τα τραγούδια με τις στιγμές και έτσι νομίζω πως ήξερα προς τα πού πρέπει να κατευθυνθώ μέσα στο κατάστημα. «Οδός Ονείρων» ο νέος δίσκος που θα προστεθεί στη συλλογή του για να «χτίσουμε» μαζί μπροστά στο τζάκι τα νέα μας όνειρα για τη νέα χρονιά. Χατζιδάκις, συζήτηση με τον μπαμπά και αναμμένο τζάκι. Αυτή θα είναι η πιο ωραία Πρωτοχρονιά.

Η οργανωτική Νάνσυ

Τα Χριστούγεννα είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που όλα γύρω σου δείχνουν (και είναι) πιο όμορφα, πιο ζεστά και παντού ξεχειλίζει αγάπη. Αγάπη και δώρα από και προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους, που εκτός του ότι δείχνουν το πόσο τους σκέφτεσαι, είναι και μία κίνηση που αν μη τι άλλο σε κάνει χαρούμενη. Γιατί τι καλύτερο υπάρχει από το να ανταλλάσσεις δώρα και να έχεις αυτήν την αγωνία για το τι θα βρεις πίσω από το χαρτί περιτυλίγματος.

Κι επειδή πλέον απέχουμε μόλις τρεις ημέρες από τα Χριστούγεννα, βρήκα την ευκαιρία να κάνω μια βόλτα και να αγοράσω κι εγώ δώρα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Έχοντας ήδη κάνει μια έρευνα αγοράς, κατέληξα στο Public του Συντάγματος και μπήκα αποφασισμένη να πάρω δώρο για την κολλητή μου, την αδερφή μου και το αγαπημένο ξαδερφάκι μου. Η φίλη μου η Μιχαέλα λατρεύει να βγάζει φωτογραφίες και πάντα όπου και αν πάμε έχει μαζί της και την φωτογραφική της μηχανή. Τι καλύτερο λοιπόν, από έναν μίνι εκτυπωτή τσέπης, για να εμφανίζει απευθείας τις αγαπημένες της φωτογραφίες;

Η Χριστίνα από την άλλη έχει αυτό το στυλ του αγοροκόριτσου. Από τότε που τη θυμάμαι προτιμούσε να παίζει ποδόσφαιρο, αντί να κάνει ρυθμική, και επιπλέον λάτρευε πολύ τα πατίνια. Οπότε σκέφτηκα πως το ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi ήταν το ιδανικό δώρο για εκείνη. Τη φαντάζομαι ήδη να πηγαινοέρχεται στη γειτονιά με αυτό. Κλείνοντας, επέλεξα για το ξαδερφάκι μου λατρεύει τους ήρωες της Marvel, να του πάρω το SpiderMan Homecoming σε 3D DVD για να να μπορεί να το δει όσες φορές θέλεις. Εσύ από που θα πάρεις τα δώρα σου φέτος;