Η απόλυτη playlist για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Η απόλυτη playlist για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Ετοίμασε τα πράγματά σου, διότι έφυγες για νησί!

Το Καλοκαίρι θέλει θάλασσα, ήλιο, έρωτα και… πολλή μουσική! Πιστές στο ραντεβού μας, για ακόμη μια φορά, μπορεί οι διακοπές σου να έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά όλοι ξέρουν πως... η playlist πάντα φτιάχνεται στο τέλος. Αυτή, εξάλλου, είναι και η μαγεία της μουσικής: Να εμφανίζεται πάντα την τελευταία στιγμή και να σου δίνει ελπίδα πως τα καλύτερα, έρχονται! Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τραγούδια που θα χορέψεις με τις φίλες σου στο σπίτι, με μεγάλη παρέα στο νησί, αλλά και στον δρόμο.

DJ Khaled - No Brainer ft. Justin Bieber,Chance the Rapper, Quavo

Νούμερο πέντε στις παγκόσμιες τάσεις και δεν θα μπορούσε το Καλοκαίρι να μην έχει λίγο Justin Bieber μέσα. Ιδανικό για χορό στο beach bar του νησιού, ενώ μόλις έχεις τσεκάρει τον τύπο… της διπλανής σου ξαπλώστρας!

Ariana Grande - No Tears Left to Cry

Η Ariana Grande μπορεί να είναι αρκετά ψηλά στις παγκόσμιες τάσεις με τη νέα της συνεργασία με τον Troye Sivan στο Dance To This, όμως εμάς μας κέρδισε με το No Tears Left to Cry. «I’m picking it up» και έτοιμη να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου; «Turn it up» γιατί το νησί είναι γεμάτο εκπλήξεις!

Έλενα Τσαγκρινού - Πάμε Απ' την Αρχή

Σου θυμίζει κάποια; Η Ελληνίδα... σωσίας της Dua Lipa, μόλις έβγαλε το απόλυτο hit του Καλοκαιριού. Θα το ακούς παντού και πάντα. Είτε μείνεις τον Αύγουστο στην πόλη, είτε αποφασίσεις να κάνεις island hopping, θυμήσου το όνομά της για να μην σε πιάσουν... αδιάβαστη! Η Ελένα Τσαγκρινού έχει αποφασίσει να το ζήσεις σαν την πρώτη φορά, κι εμείς είμαστε full on board.

ΜΕΛΙSSES - Είμαι Αλλού

Το αγαπημένο μας ελληνικό συγκρότημα μπορεί να είναι «αλλού», αλλά το ίδιο κι εσύ. Διότι, είσαι στο νησί και αυτή θα πρέπει να είναι η απάντηση σε ό,τι σε τραβάει πίσω. Αυτό ισχυεί για παλιούς έρωτες, τα δεκάδες mails από όσους έμειναν πίσω στο γραφείο αλλά και το καθημερινό άγχος για πράγματα που πρέπει να κάνεις. Είσαι αλλού και απόλαυσέ το όσο μπορείς!

Shakira, Maluma -Clandestino

Καλοκαίρι χωρίς Shakira, είναι Καλοκαίρι χωρίς μπύρα! Με άλλα λόγια, δεν μπορείς να νιώσεις την απόλυτη δροσιά του Καλοκαιριού, εάν δεν χορέψεις στους ήχους της ισπανόφωνης τραγουδίστριας της καρδιάς μας. Ιδανικό για να βρεις έναν νέο έρωτα, αλλά και για να ξανανιώσεις όλα τα υπέροχα συναισθήματα που είχες στην αρχή της σχέσης σου με το αγόρι σου.

Calvin Harris, Dua Lipa - One Kiss

Μπορεί αυτή η συνεργασία να μην ακούγεται νέα στα αφτιά σας, είναι όμως, ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στον χώρο της pop μουσικής μέσα στο 2018. Ο Calvin Harris που όλες αγαπάμε, συναντήθηκε on stage με το κορίτσι που ψάχναμε τόσο καιρό να μας φτιάξει τη διάθεση. Η Dua Lipa μας έπεισε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει για να την ερωτευτούν είναι μόνο να τους φιλήσει; Ήρθε η ώρα να πάρεις κι εσύ τη ζωή στα χέρια σου!

Καραμέλα - Ελένη Φουρέιρα

Μπορεί το Fuego να μας πήρε τα μυαλά την Άνοιξη που μας πέρασε, όμως η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει σε χρόνο dt με το Καραμέλα. Όσο, λοιπόν, θα περιμένεις τη νέα ταινία του Πιέρου Ανδρακάκου "Αιγαίο SOS", μπορείς να χορέψεις στο OST της.