The Batman: Η λεπτομέρεια που αλλάζει όλη την ιστορία

Νατάσσα Σχοινά
Ο Robert Pattinson γίνεται επιτέλους Bruce Wayne, αλλά χωρίς την πατρική φιγούρα του Alfred.

Μόλις μερικές ημέρες έχουν μείνει πια μέχρι να κάνει πρεμιέρα η ταινία «The Batman» του Matt Reeves. Ο σκηνοθέτης έχει εμπνευστεί μία αρκετά διαφορετική εκδοχή του Bruce Wayne τόσο στην ιδιαίτερη ψυχοσύνθεσή του όσο και σχετικά με το περιβάλλον γύρω του. Ο Robert Pattinson εκ των πραγμάτων έχει διαφορετικό στυλ υποκριτικής από τον Christian Bale στον Σκοτεινό Ιππότη του Christopher Nolan, ενώ ήδη από το τρέιλερ μπορείς να καταλάβεις ότι ο δημιουργός σκέφτεται μία πιο σκοτεινή παρουσίαση του εικονικού ήρωα της DC.

Χρονικά η ταινία διαδραματίζεται στον δεύτερο χρόνο δράσης του Batman στην Gotham και βασικός κακός της υπόθεσης είναι ο Riddler στον ρόλο του οποίου θα δούμε τον Paul Dano. Στις μέχρι τώρα ταινίες, όμως, ο Alfred Pennyworth είχε πολύ βασικό ρόλο στη ζωή του Bruce, όχι μόνο βοηθητικά για το έργο του αλλά και πατρικά. Αυτήν τη φορά, τα πράγματα αλλάζουν.



Ο Alfred δεν είναι πατρική φιγούρα για τον Bruce

Ο Andy Serkis που υποδύεται τον Alfred στη νέα ταινία μίλησε στο Digital Spy λίγο πριν την άφιξη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Εκεί αποκάλυψε τον λόγο που του άρεσε η εκδοχή του Reeves και πρόκειται για κάτι που μάλλον θα διχάσει το κοινό.

«Είναι πρώην στρατιώτης (ο Alfred). Έχει δουλέψει για τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά ένα πράγμα που δεν είναι, είναι πατέρας. Δεν έχει τα συναισθηματικά εφόδια για να είναι πατέρας. Αυτό είναι που βρίσκεται πραγματικά στον πυρήνα αυτής της διήγησης της δικής μας εκδοχής για τη σχέση τους και είμαι ευγνώμων που είναι μία φρέσκια οπτική», είπε ο Serkis.

Μέχρι να δούμε την ταινία, δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα πάει αυτή η αλλαγή, όμως, εκ των πραγμάτων πρόκειται να κάνει μεγάλη διαφορά. Ο Alfred ήταν μέχρι πρότινος μία καθαρά πατρική φιγούρα για τον Batman, τον φρόντιζε σαν γονιός και ήταν ένα πραγματικά συναισθηματικό στήριγμα για εκείνον. Το να μη συμβαίνει αυτό φαντάζει τουλάχιστον περίεργο και σίγουρα ξένο. Επίσης, μένει να δούμε αν και ποιος θα καλύψει το κενό του Alfred στη ζωή του Bruce.

Η ταινία «The Batman» θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από την ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Batman: Το τεστ του Colin Farrell για να δει αν πέτυχε η μεταμόρφωση σε Penguin

Robert Pattinson: Το fail ψέμα του για να κάνει δοκιμαστικό για τον Batman

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης