Robert Pattinson: Το fail ψέμα του για να κάνει δοκιμαστικό για τον Batman

Νατάσσα Σχοινά
Robert Pattinson: Το fail ψέμα του για να κάνει δοκιμαστικό για τον Batman

Αποκαλύφθηκε πριν καν το πει

Το όνομα του Robert Pattinson είναι από αυτά που συζητιούνται αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ο Matt Reeves τον επέλεξε στη δική του εκδοχή του διάσημου εικονικού ήρωα της Gotham κι αυτό έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του. Πολλοί έχουν προσπαθήσει ανά διαστήματα να ενσαρκώσουν τον Bruce Wayne, άλλοι τα κατάφεραν με μεγαλύτεροι κι άλλοι με μικρότερη επιτυχία.

Ειδικά όταν έχει μεσολαβήσει ο Σκοτεινός Ιππότης του Christopher Nolan, όμως, ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά και οποιαδήποτε «κόντρα» νέου ηθοποιούς με τον προκάτοχό του είναι μάλλον αρκετά δύσκολη. Όπως και να ‘χει, ο Pattinson είναι αυτός που έχει αναλάβει στην παρούσα φάση αυτό το έργο και όλοι αναμένουμε τα αποτελέσματα της δικής του προσπάθειας.

Μέχρι να έρθει η ταινία του Matt Reeves, o ηθοποιός έχει βρεθεί να συμμετέχει και στην πολυαναμενόμενη παραγωγή του Christopher Nolan, Tenet. Όπως αναφέρει το CinemaBlend, o Pattinson βρισκόταν εν μέσω των γυρισμάτων της ταινίας, όταν έπρεπε να φύγει και να πάει για το δοκιμαστικό για τον Batman. Για να έχει μία καλή δικαιολογία που έπρεπε να αποχωρήσει, αποφάσισε να πει ψέματα, όμως, ο σκηνοθέτης κατάλαβε ακριβώς τι γινόταν.

«Είναι αστείο γιατί ο Chris είναι τόσο μυστικοπαθής για ό,τι έχει να κάνει με τις ταινίες του. Και μετά έπρεπε εγώ να είμαι πολύ μυστικοπαθής σχετικά με τα του Batman. Οπότε, έπρεπε να πω ψέματα στον Chris όταν πήγα για ένα screen test – Είπα ότι είχα μία έκτακτη ανάγκη οικογενειακή. Και, μόλις είπα ‘είναι μία οικογενειακή έκτακτη ανάγκη’, είπε: Πηγαίνεις στην οντισιόν του Batman, σωστά;’»