Οι 7 καλύτεροι τηλεοπτικοί μπαμπάδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους

Οι 7 καλύτεροι τηλεοπτικοί μπαμπάδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους

Από γκρινιάρηδες και απαισιόδοξους, μέχρι γλυκύτατους και πρότυπα, αυτοί είναι 7 τηλεοπτικοί μπαμπάδες που αγαπήσαμε.

Για τη γιορτή του πατέρα στη μικρή οθόνη, θυμόμαστε τους εμβληματικούς τηλεοπτικούς μπαμπάδες που κέρδισαν τις καρδιές μας, που όχι μόνο μας έκαναν να γελάσουμε, αλλά μας έδωσαν και μαθήματα από εκεί που δεν το περιμέναμε.

Αν σου λείπει το Manifest, δες αυτές τις 8 σειρές για να καλύψεις το κενό σου

Από την γκρίνια του Al Bundy, στις επικές ατάκες του Phil Dunphy, συγκεντρώσαμε τους 7 daddies της TV που μας έκαναν να γελάσουμε, να κλάψουμε και ίσως να εκτιμήσουμε την πατρότητα λίγο παραπάνω.

7 σειρές που μιλούν για το ρομάντζο όπως καμία ταινία σήμερα δεν τολμά (ή δεν προλαβαίνει)

dadstv_IG.jpg

Οι 7 τηλεοπτικοί μπαμπάδες που αγαπήσαμε

Phil Dunphy - Modern Family

Ο πιο γκούφι, πιο παιδί και από τα παιδιά του, ο πιο αξιαγάπητος. Υπάρχουν αρκετοί μπαμπάδες στο "Modern Family", αλλά ο Phil κέρδισε επάξια μια ξεχωριστή θέση. Αεικίνητος και μερικές φορές ανώριμος, ο Phil θα είναι πάντα παρών για τα παιδιά του.

Al Bundy - Married with Children

Ο Ed O'Neil, πολύ πριν γίνει ο Jay Pritchett στο "Modern Family", ήταν για 10 χρόνια ο Al Bundy, ο χαομένος, χαμένος, κουρασμένος και γκρινιάρης μπαμπάς, που παρά τις πολλές δυσκολίες, φρόντιζε πάντα τα παιδιά του. Τους έμαθε επίσης να μην ζητούν ελεημοσύνη από κανέναν και να βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ό,τι κάνουν

Jack Pearson - This is Us

Ο Jack είναι από τους καλύτερους μπαμπάδες που έχουν περάσει από την τηλεόραση. Και είχε και τρία να διαχειριστεί. Αν και ο Milo Ventimiglia έχει πει ότι δεν συμφωνεί με όλες τις μεθόδου του Jack, ωστόσο η επιρροή στους πρωταγωνιστές της σειράς και σε κάθε θεατή, έμεινε ανεξίτηλη.

Danny Tanner - Full House

Χήρος σε νεαρή ηλικία και με τρεις κόρες, ο Danny Tanner του Bob Saget ήταν ένας από τους πατεράδες που δεν θα ξεχάσουμε. Τρυφερός, στοργικός και πιστός, ο Danny ήταν εκεί για τα κορίτσια του.

Philip Banks - The Fresh Prince of Bel-Air

Μπορεί να τον μάθαμε ως θείο Phil, αλλά ήταν μια πατρική φιγούρα, τόσο για εμάς όσο και για τον Will Smith. Πατριάρχης και λίγο νευρικός, αλλά πόσο εύκολο είναι να διαχειριστείς και τόσους εφήβους μαζεμένους; Στο τέλος της μέρας, ξεπερνούσε τον εαυτό του και έδινε τον χώρο και τα μαθήματα που θεωρούσε ότι έπρεπε.

Joel - The Last of Us

Πολύ νέα προσθήκη, αλλά του αξίζει μια θέση εδώ γιατι μπήκε κατευθείαν στην καρδιά μας. Ο Joel του "The Last of Us" είναι η επιτομή του "μια φορά μπαμπάς, πάντα μπαμπάς" που θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την κόρη του.

Homer Simpson - The Simpsons

Ναι, εντάξει, είναι κινούμενο σχέδιο, αλλά ο Homer είναι τηλεοπτικός μπαμπάς εδώ και 34 χρόνια. Όταν δεν πίνει μπύρες ή δεν χαζολογάει, είναι αρκετά σταθερός και μπορεί να μην προσφέρει στα παιδιά του όλα όσα θέλουν, προσφέρει όμως σίγουρα χρόνο και προσοχή.