Μπόμπα και Τανιμανίδης γιορτάζουν την πρώτη επέτειο γάμου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της σχέσης τους

Θυμόμαστε τον γάμο και τη σχέση τους

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου 2018 όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην αγαπημένη τους Σίφνο μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Μερικούς μήνες νωρίτερα είδαμε και το προσωπικό προσκλητήριο που έστειλε το διάσημο ζευγάρι στους καλεσμένους του, το οποίο ήταν ένα βίντεο τραβηγμένο με drone στο νησί όπου θα παντρευόντουσαν κι έδιναν ραντεβού για το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφτασε στην εκκλησία με μία βάρκα μαζί με το παρανυφάκι και τον μπαμπά της και ήταν πραγματικά πολύ όμορφη. Αρκετοί celebrities από τον χώρο της ελληνικής showbiz έδωσαν το παρών στον λαμπερό γάμο κι εμείς απλά μείναμε συντονισμένες στα social media, προκειμένου να δούμε το πλούσιο υλικό από τον γάμο της χρονιάς.



Το όμορφο ζευγάρι της showbiz γνωρίστηκε τρία χρόνια πριν από το γάμο του, όταν ο παρουσιαστής βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας που εργαζόταν τότε η Χριστίνα Μπόμπα. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα. Το 2017 οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί για πρώτη φορά στον γάμο της κολλητής της Χριστίνας στην Σίφνο, όπου και έπιασε την ανθοδέσμη, δίνοντας την υπόσχεση πως θα παντρευτούν σε αυτό το νησί.



Η Χριστίνα το 2017 τον ακολούθησε για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, όπου βρισκόταν ο παρουσιαστής για το Survivor κι από εκεί κι έπειτα ξεκίνησε η περιπετειώδης ζωή τους. Την 1η Σεπτεμβρίου 2018 το ζευγάρι παντρεύτηκε και αύριο κλείνει έναν χρόνο έγγαμου βίου. Πριν δούμε όμως τις αναρτήσεις του ζευγαριού, εμείς κάνουμε μια αναδρομή και θυμόμαστε όχι μόνο τον λαμπερό γάμο τους, αλλά και τη σχέση τους.



Δες στη gallery που ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης