H Χριστίνα Μπόμπα μας επιβεβαιώνει: Η καρμική λεπτομέρεια στη σχέση με το Σάκη

H Χριστίνα Μπόμπα μας επιβεβαιώνει: Η καρμική λεπτομέρεια στη σχέση με το Σάκη

Να τι δεν γνωρίζαμε!

Θυμάσαι που πριν μερικές ημέρες σου μιλούσαμε για την καρμική λεπτομέρεια στη σχέση της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη; Που σου θυμίζαμε πως μία από τις πρώτες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού ήταν σε γάμο στη Σίφνο;

Ε, η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε λεπτομέρειες για εκείνον το γάμο της φίλης της στη Σίφνο, για την επιστροφή στο νησί και για την παράδοση που έμελε να ντύσει και την ίδια νυφούλα στο ίδιο νησί.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τα stories και το λογαριασμό της στο Instagram η μέλλουσα κυρία Τανιμανίδη, την ίδια ακριβώς ημερομηνία πριν δύο χρόνια βρέθηκε με το Σάκη Τανιμανίδη στη Σίφνο για το γάμο της φίλης της Ιόλης. Εκεί, η νυφική ανθοδέσμη προσγειώθηκε στην αγκαλιά της και ζήτησε μάλιστα από τον παρουσιαστή να την βγάλει μια φωτογραφία αγκαλιά με την ανθοδέσμη για να τη στείλει στη μαμά της να χαρεί.

Διάβασε ακόμα: Η τολμηρή αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για το Τατουάζ

Κι έτσι όπως έπιασε την ανθοδέσμη, θα ντυθεί κι η ίδια νύφη στο ίδιο νησί την ίδια ακριβώς ημερομηνία μετά από 2 χρόνια! Να σου θυμήσουμε πως το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 στην εκκλησία Ταξιαρχών στο Βαθύ στις 18.30 και δεν υπάρχει dress code.

Την Παρασκευή, 31 Αυγούστου το ζευγάρι θα κάνει coctail party για τους φίλους του στον Πλατύ Γυαλό στο Lazarou Beach ενώ την Κυριακή, οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν νησιώτικο brunch.

Δες τα stories παρακάτω: