Οh my God: Δεν είναι body builder αλλά πρώην στρουμπουλή superstar

Γωγώ Φούντα

Μήπως να μη γυμνάζεται πια τόσο εντατικά;

Οφείλουμε να το παραδεχτούμε: 'Οταν μία γυναίκα βάλει κάτι στο μυαλό της, τότε σίγουρα θα το καταφέρει! Και ειδικά, όταν αυτό έχει να κάνει με τη σιλουέτα και γενικότερα την εμφάνισή της. Είσαι στρουμπουλή και βαρέθηκες να φοράς το Large στα παντελόνια; Αν το πάρεις απόφαση, μέσα σε λίγο καιρό θα το καταφέρεις! Τρανό παράδειγμα; Η Jessica Simpson!

H superstar λοιπόν, η οποία είναι ήδη μητέρα 2 παιδιών, υπήρξε όχι μόνο με παραπανίσια κιλά, αλλά και αρκετά στρουμπουλή. Βέβαια, οι εγκυμοσύνες της ήρθαν η μία μετά την άλλη, αλλά ακόμα και η ίδια αντιλαμβανόταν ότι η εμφάνισή της δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει όταν ακόμα γύριζε video clips με καυτά σορτσάκια.

Ωστόσο, και επειδή μάλλον και η ίδια βαρέθηκε να είναι τσουπωτή, το έριξε στη διατροφή και τη γυμναστική, με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να περιφέρει ένα θέαμα αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό. Σε χθεσινή της εμφάνιση μάλιστα, με κοντό φόρεμα, ένα σοκ το πάθαμε, με το απίστευτα γραμμωμένο της πόδι, το οποίο, αρχικά νομίζαμε ότι ανήκει σε... επαγγελματία του body building.

Με ένα γρήγορο γκάλοπ βέβαια που κάναμε στο γραφείο, το ποσοστό των γυναικών που λάτρεψαν τα πόδια της Jessica, ήταν πολύ μεγαλύτερο από εκείνο των αντρών. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, το αρχέτυπο της γυναίκας με καμπύλες, δεν πεθαίνει ποτέ! Από την άλλη, και η γυμναστική είναι καλή, αλλά με μέτρο. Γιατί η Jessica ίσως να το έχασε λίγο.

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Αποστολάκης- Ελισάβετ Σπανού: Η μεγάλη αλλαγή στη σχέση τους!

Γάμος Clooney- Alamuddin: Δείτε για πρώτη φορά το νυφικό της Amal!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης