Ανησυχούμε για εκείνη: Δείτε την τρομακτική αλλαγή της star μέσα σε ένα μόλις μήνα

Βιβή Αγγελάκη

Τι της συμβαίνει;

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όταν ο φωτογραφικός την είχε εντοπίσει χαρούμενη και περιποιημένη να περπατά στο Λονδίνο. Ένα μήνα μετά, εκείνη η εμφάνισή της δεν είχε να θυμίζει σε τίποτα τη χαρούμενη, αγαπημένη Αγγλίδα τηλεοπτική σεφ και συγγραφέα.

Η Nigella Lawson, η «εθνική μαγείρισσα» της Βρετανίας, όπως τα αποκαλούν οι ίδιοι οι Άγγλοι, εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική. Κουρασμένη και εμφανώς αδυνατισμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, η 55 χρονη star έμοιαζε με άλλο άνθρωπο.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν και πως είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την τηλεοπτική της εικόνα.

Φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη και αδύναμη, ενώ συνεχώς μιλούσε στο κινητό σαν κάτι να την απασχολούσε έντονα.

Η Nigella, που έκανε τους Άγγλους να περιμένουν πώς και πώς την εκπομπή μαγειρικής της, κερδίζοντάς τους με τον αυθορμητισμό και το χαμόγελό της , έχει «χτυπηθεί» πολλάκις από τη μοίρα, μιας η μητέρα της, n αδερφή της αλλά και ο πρώτος της σύζυγος, John Diamond έχουν ήδη χάσει τη μάχη με τον καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται με την εκδίκαση του διαζυγίου της από το Charles Saatchi.

Ελπίζουμε να μη συμβαίνει πάλι κάτι κακό, αν και πηγές αναφέρουν πως η star έχει καταβληθεί λόγω των ταπεινωτικών λεπτομερειών που αποκαλύφθηκαν για τον ταραχώδη γάμο της, κατά τη διάρκεια της δίκης και της κακής πορείας της τηλεοπτικής εκπομπής της.

Διαβάστε ακόμη:

H είδηση της ημέρας: O πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς φτάνει στο τέλος του;

Είδηση σοκ: Διάσημος ηθοποιός σκότωσε το συγκάτοικό του με ένα...σπαθί

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης