Yποκλινόμαστε: Η Ireland Baldwin μας έδωσε τις πιο αστείες φωτογραφίες της εβδομάδας

Γωγώ Φούντα

Και χωρίς να έχει ιδέα

Όλα έδειχναν ότι η Παρασκευή μας θα ήταν μουντή, κουραστική και δύσκολη. Αλλά να που το σύμπαν συνωμότησε υπέρ μας και μόλις λίγα λεπτά πριν, όλα άλλαξαν! Ο λόγος; Να εκεί που σερφάραμε στο διαδίκτυο, πέσαμε πάνω στις νέες PAPARAZZI, το τονίζουμε, φωτογραφίες της εσχάτως εξαφανισμένης Ireland Baldwin η οποία βγήκε μια βόλτα μαζί με το σκυλάκι της.

Βρε παιδιά ειλικρινά, δεν ξέρουμε αν εμείς είμαστε κακοί και υπερβολικοί, αλλά οι φωτογραφίες αυτές, δεν είναι paparazzi. Δηλαδή πόσο αυθόρμητη μπορεί να είναι η φωτογραφία όπου η όμορφη Ireland ως αιθέρια ύπαρξη, ίπταται κυριολεκτικά, μλάμε για κανά μέτρο από το έδαφος, ανεμίζοντας μαλλιά, και κοιτάζοντας κατευθείαν στο φακό; Ή στην άλλη, που μπορεί να πατάει γη, αλλά σουφρώνει τα χειλάκια της τόσο αυθόρμητα που θέλεις να γελάσεις μέχρι δακρύων;

Όχι πείτε μας. Εσείς όταν βγάζετε βόλτα το σκύλο σας χοροπηδάτε; Γιατί εμείς συνήθως περπατάμε, και μάλιστα νωχελικά, αν δεν μας σέρνει με το ζόρι το συμπαθές τετράποδο. Σε άλλα νέα, η Ireland εξαφανίστηκε τελευταίως, το οποίο μεταφράζεται σε ηχηρή και αισθητή απουσία από social media, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων που αντιμετωπίζει σύμφωνα με πληροφορίες.

Αλλά όταν έχεις αυτό το μαγικό φωτογραφικό άλμπουμ, υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο;

Διαβάστε ακόμη:

Aυτές τις φωτογραφίες πρέπει να τις δείτε: Πώς ήταν η Shakira στην εφηβεία της;

Η star που αδυνάτισε μέσα σε μια εβδομάδα, ο «χαμός» της Καγιά και τα κοντινά της Μενεγάκη

Είναι σέξι και μας...αρέσει:H Μαρία Ηλιάκη αναστάτωσε τα social media με τη φωτογραφία της

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης