Επιβεβαιώθηκε: Διάσημη ηθοποιός έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Βιβή Αγγελάκη

Με το καλό!


Κι όμως είναι γεγονός! Τι κι αν έκλεισε τα 40 χρόνια η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό People το αποκάλυψε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι περιμένω το δεύτερο παιδί μου αυτό το καλοκαίρι.» Εξάλλου, οι φωτογραφίες των παπαράτσι επιβεβαίωσαν το γεγονός.

Ο λόγος, για την πρωταγωνίστρια μιας τηλεοπτικής σειράς, που έχουν αγαπήσει εκατοντάδες ανά τον κόσμο, Game of Thrones. Η Lena Headey ή αλλιώς βασίλισσα Cersei Lannister, έχει ήδη αποκτήσει ένα τετράχρονο γιό, τον Wylie, με τον πρώην σύζυγό της Peter Loughran.

Το ζευγάρι χώρισε άσχημα το 2012, μετά από πέντε χρόνια γάμου με τη διαδικασία του διαζυγίου να μετατρέπεται σε μια σκληρή διαμάχη για τα χρήματα.


H Lena, από τότε φρόντισε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, βρίσκοντας τον έρωτα στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά, Pedro Pascal.

Αν και στην αρχή ο 39 χρονος ηθοποιός προσπαθούσε να διαψεύσει τις φήμες περί σχέσης, τελικά οι παπαρατσικές φωτογραφίες τους πρόδωσαν. Πάντως, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ανέφερε: «Η Lena είναι ένα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Είναι αστεία αλλά και έξυπνη. Είναι καλός άνθρωπος, φίλη και καλή μητέρα. »


Βέβαια, η 41χρονη ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε ότι ο Pedro Pascal είναι ο πατέρας του παιδιού της. Εμείς θα της ευχηθούμε με το καλό!

Μαααα πόσο σέξι πια! Η Μαρία Ηλιάκη έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα και μας το... δείχνει

To πιο σέξι ζευγάρι του Hollywood περασε τη γιορτή των ερωτευμένων χωριστά!Τι έχει συμβεί;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης