Επιτέλους και μία σταρ που δεν κρύβεται! Φαντάζεστε σε ποια ανήκει αυτό το κορμί;

Ερμιόνη Σαρρή

Δείτε την!

Τον τελευταίο καιρό μας έχει εντυπωσιάσει και πάλι με τη μεγάλη της αλλαγή. Γενικώς ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα με τα κιλά της. Όταν είναι ερωτευμένη , η σιλουέτα της είναι τέλεια και όταν ο χωρισμός της χτυπάει την πόρτα, αυτά παίρνουν την ανιούσα.

Οι τελευταίες όμως φωτογραφίες της Britney Spears από τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ, μας απέδειξαν πως κανείς δεν είναι τέλειος. Ο αιώνιος εχθρός μίας γυναίκας τελικά σπάνια... χάνει. Τι εννοούμε; Ότι ενώ η τραγουδίστρια έχει αδυνατίσει αρκετά και το σώμα της είναι σε πολύ καλή κατάσταση, η κοιλίτσα είναι πάντα εκεί. Τελικά δεν είμαστε οι μόνες που το έχουμε.

Μα να περπατάς με επίπεδη κοιλιά και μόλις κάθεσαι τσουπ τα... καρβελάκια να ξεπροβάλλουν προς τα έξω (καταλαβαίνετε τι εννοούμε); Τελικά καμία δεν είναι τέλεια και αυτό ας το κρατήσουμε μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Η Brit πάντως είναι τρισευτυχισμένη με το νέο της έρωτα και φυσικά τη χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Άλλωστε και η φωτογραφία παρακάτω επιβεβαιώνει πώς το κορίτσι αυτό έχει «χτίσει» ένα πολύ καλό κορμί.

Διαβάστε ακόμα:

Τους παραδεχτήκαμε! H Beyoncé και ο Jay Z είναι το πιο cool ζευγάρι που έχετε δει

Oι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα: Γιατί κινδυνεύουν με δημόσιο διασυρμό;

Κάθεστε; Βρήκαμε την πιο γυμνή και κακόγουστη εμφάνιση της Paris Hilton

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης