Η Angelina Jolie και ο Βrad Pitt σε μία συνεργασία που θα προκαλέσει πανικό

Γωγώ Φούντα

Aκόμη μία επιτυχία για το διάσημο ζεύγος;

Είναι γνωστό ότι ό, τι πιάνουν γίνεται χρυσός, και στην προκειμένη δε θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάποια εξαίρεση, μιας και το διάσημο ζεύγος σχεδιάζει με μεγάλη προσοχή τα επόμενα βήματά του, και αν οι φήμες αληθεύουν, αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Ο λόγος για τους Angelina Jolie και Brad Pitt, οι οποίοι βρέθηκαν στο Λονδίνο και δεν παρέλειψαν να συναντηθούν με το διάσημο μουσικό Chris Martin. Ο λόγος δεν ήταν απλώς για να τα πούνε, αλλά γιατί το διάσημο ζεύγος σχεδιάζει μία μεγάλη συνεργασία με τον πρώην της Gwyneth, και μάλιστα για ταινία.

Και επειδή εμεις μιλάμε με αποδείξεις, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το διάσημο ζεύγος κατά την είσοδό του σε στούντιο ηχογράφησης στο Λονδίνο, όπου λίγο μετά εμφανίστηκε και ο Martin!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Angie θέλει σαν τρελή να συνεργαστεί με τον Chris, μιας και το τελευταίο του κινηματογραφικό τραγούδι, για την ταινία Unbroken, σε σκηνοθεσία της ίδιας, κατάφερε να πάρει υποψηφιότητα για Oscar! Περιμένουμε με αγωνία τη συνεργασία γιατί σίγουρα θα είναι κάτι πολύ μεγάλο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης