Ζηλέψαμε: Η star παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στον πιο παραμυθένιο γάμο της χρονιάς

Γωγώ Φούντα

Μία πραγματικά υπέροχη τελετή

Aν όποτε βλέπουμε stars να κάνουν διακοπές σε μαγευτικά και εξωτικά τοπία, γινόμαστε έξαλλες και ευχόμαστε να είχαμε την τύχη τους, με κάποιους διάσημους γάμους, μπορούμε να πούμε ότι χαμογελάμε τόσο γλυκά και νοσταλγικά, που ούτε συγγενείς τους να ήμασταν! Ε ακριβώς αυτό πάθαμε και με το συγκεκριμένο.

Που λέτε, η Jennie Garth, η Kelly των εφηβικών μας χρόνων, παντρεύτηκε για... τρίτη φορά-δεν το βάζει κάτω όπως βλέπουμε-έπειτα από μόλις 8 μήνες σχέσης, τον αγαπημένο της David Abrams, σε μία παραμυθένια τελετή στην Καλιφόρνια. Ο Abrams, εκτός του ότι είναι 9 ολόκληρα χρόνια μικρότερός της, γνώρισε την διάσημη ηθοποιό σε... ραντεβού στα τυφλά!

Η τελετή λοιπόν, έγινε σε ένα τεράστιο κτήμα, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η πρώην συμπρωταγωνίστριά της Jennie, Tori Spelling. Η νύφη λοιπόν, φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα με κεντημένα λουλούδια, πρωτότυπη ιδέα η αλήθεια είναι, ενώ οι τρεις κόρες της, από το δεύτερο γάμο της, ήταν παράνυμφοι, φορώντας μακριά φορέματα και στεφανάκια στα μαλλιά.

Ο γαμπρός, έχουμε να πούμε ότι ήταν ιδιαιτέρως σέξι και με αξιοπρόσεκτη κορμοστασιά, ενώ αξίζει να αναφερθεί, ότι τους όρκους τους του έγραψαν μόνοι τους! Να ζήσετε βρε παιδιά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης