Επιτέλους: Έπειτα από σκληρή προσπάθεια,η star απέκτησε κορμάρα και... μας την παρουσιάζει

Γωγώ Φούντα

Της πήρε τρία ολόκληρα χρόνια

Η αλήθεια είναι ότι η μάχη με τα κιλά για εμάς τις γυναίκες, είναι αέναη και δύσκολη, γιατί καλώς ή κακώς, oι πειρασμοί είναι πολλοί, και το φαγητό μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις. Oπότε, καταλαβαίνουμε 100% τη συγκεκριμένη star, η οποία δίνει χρόνια ολόκληρα μάχη με τα περιττά κιλά, παρόλο που κατά τη γνώμη μας είναι κάπως υπερβολική.

Η Tori Spelling λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο, στην οποία φοράει το ίδιο μαγιό με το οποίο είχε ποζάρει 3 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο τέταρτο παιδί της. Όπως είναι φανερό, η διάσημη ηθοποιός, έχει χάσει αρκετά κιλά, ενώ το σώμα της φαίνεται πιο γραμμωμένο από ποτέ!

H αλήθεια είναι βέβαια, ότι παρόλο που οι φωτογραφίες είναι ωραιότατες, εμείς ποτέ δε θεωρήσαμε την Tori παχουλή, ακόμα κι όταν είχε κάποια παραπάνω κιλά. Νομίζουμε ότι πολύ περισσότερο εξέθετε τον εαυτό της με όλα αυτά τα δημόσια ξεσπάσματα για τις απιστίες του συζύγου της, Dean McDermott παρά για τα ελάχιστα κιλά που της είχαν μείνει έπειτα από 4 εγκυμοσύνες!!!

Είναι κάπως υπερβολική νομίζουμε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης