Oh my God: Η εμφάνιση της star που τρομοκράτησε τους θαυμαστές της

Γωγώ Φούντα

Τι συνέβη;

Eίναι γνωστή η μανία της με την εμφάνιση και φυσικά τις πλαστικές επεμβάσεις. Κάτι το οποίο αντιλαμβανόμαστε, μιας και όταν δεν αισθάνεσαι καλά με κάτι, το αλλάζεις και τελειώνει η υπόθεση, εφόσον βέβαια έχεις και την οικονομική άνεση.

Παρόλα αυτά, είναι και κάποιες φορές, που μερικές μέθοδοι έχουν ιδιαίτερα και ίσως όχι τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση της Tori Spelling, η οποία εθεάθη να βγαίνει από Κέντρο Ομορφιάς, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταία επισκέπτεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε με κατακόκκινο πρόσωπο γεμάτο σημάδια, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν της συμβαίνει κάτι ή αν απλώς έκανε κάποια δραστική θεραπεία. Οι εκπρόσωποί της υποστήριξαν ότι η star έκανε χημικό peeling, ή κάποια παρόμοια μέθοδο, και ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία της.

Η αλήθεια είναι ότι όντως κάποιες θεραπείες είναι κάπως πιο έντονες και αφήνουν προσωρινά σημάδια. Όλα για την ομορφιά λοιπόν! Αλλά εμείς αναρωτιόμαστε: Αξίζει άραγε τον κόπο;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης