2010 - 2016: Η αλλαγή της Angelina Jolie και ο τρόπος που έκρυβε το «μυστικό» της

Μια αναδρομή σε παλιότερες εμφανίσεις της, με αφορμή τις τελευταίες ανησυχητικές φωτογραφίες της

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Angelina Jolie έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Kung Fu Panda 3» φορώντας ένα μίνι φόρεμα και προκαλώντας αίσθηση με τα ισχνά πόδια της.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η 40χρονη ηθοποιός προκαλεί ανησυχία με την αδυνατισμένη σιλουέτα της, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά μετά από περίπου 2 χρόνια που επέλεξε να αφήσει τα πόδια της ακάλυπτα.


Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Angelina Jolie με φόρεμα που σταματούσε πάνω από το γόνατο ήταν τον Μάιο του 2014, στο photocall για την ταινία Maleficent στο Los Angeles.

Η αμέσως προηγούμενη ήταν αρκετά χρόνια νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2010, στην πρεμιέρα της ταινίας «Salt» στο Los Angeles, πολύ πριν η Angelina Jolie υποβληθεί στην επέμβαση διπλής μαστεκτομής και στη συνέχεια, σε υστερεκτομή.


Κατά τη διάρκεια του 2015, η Angelina Jolie επέλεγε μόνο δημιουργίες που κάλυπταν τα πόδια της και περιέγραφαν ελάχιστα τη σιλουέτα της. Εδώ τον Νοέμβριο του 2015, στην πρεμιέρα του «By the sea», στο AFI FEST.


Λίγο νωρίτερα τον ίδιο μήνα, στα WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards


Τον περασμένο Μάρτιο, στα Nickelodeon Kids’ Choice Awards


Τον Ιανουάριο του 2015, στα Critics’ Choice Movie Awards.


Η τελευταία φορά που η Angelina Jolie είχε κάνει μια αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ήταν τον Φεβρουάριο του 2014, στα βραβεία Όσακρ, με το πολυσυζητημένο φόρεμα Atelier Versace.

Δες ακόμα:

14 συγκλονιστικές φωτογραφίσεις της Angelina Jolie που αξίζει να θυμηθείς

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης