Τι υποστηρίζει η Khloe Kardashian για την Kim;

Και είναι σίγουρα δύσκολο να την πιστέψουμε

Έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο μόνο με selfie φωτογραφίες της και με τον τίτλο «Selfish (εγωίστρια)», οπότε η Kim Kardashian σίγουρα δεν μπορεί να κατηγορήσει τα media για τον χαρακτηρισμό «εγωκεντρική» που της έχουν αποδώσει.


Ωστόσο, η αδερφή της, Khloe, επιμένει ότι η Kim Kardashian είναι, στην πραγματική της ζωή, ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, που νοιάζεται για τους άλλους: «Είναι εξοργιστικό που όλοι πιστεύουν ότι η Kim είναι εγωκεντρική. Είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη καρδιά που ξέρω και θέλει πάντα να ανεβάζει τη διάθεση των ανθρώπων γύρω της» δήλωσε στο περιοδικό Cosmopolitan η 31χρονη Khloe Kardashian, προσθέτοντας πως «απλά επειδή κάποιος βγάζει μία selife –κάτι που κάνει όλος ο κόσμος- δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε εγωκεντρικό. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία του εαυτού σου χωρίς αυτό να καθορίζει το πόσο καλός άνθρωπος είσαι!».


Στο περιοδικό μίλησαν όλες οι αδερφές Kardashian – Jenner, σε μία σπάνια κοινή τους συνέντευξη, ωστόσο στο εξώφυλλο ποζάρει μόνο η Kim Kardashian.

Δες ακόμα:

Η εντυπωσιακή Catherine Zeta-Jones και η αναπάντεχη συνοδεία της στο κόκκινο χαλί

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης