Της αξίζουν συγχαρητήρια!Η Shannen Doherty στηρίζει τους καρκινοπαθείς, ενώ μάχεται ακόμη με τη νόσο

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Δύναμη ψυχής

Τι μπορείς να πεις γι’ αυτή τη γυναίκα. Το μόνο που της αξίζει είναι άπειρα συγχαρητήρια, αφού παρά το γεγονός πως κι εκείνη μάχεται με την επάρατη νόσο, έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Stand Up to Cancer, στος Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής.

Η Shannen Doherty, η οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, για να καταπολεμήσει τον καρκίνο του στήθους που την ταλαιπωρεί, εμφανίστηκε πιο όμορφη και πιο χαρούμενη από ποτέ στο κόκκινο χαλί με τον σύζυγο της Kurt Iswarienko, ενώ συνεχώς ήταν με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

Εκτός από τη 45χρονη ηθοποιό το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και άλλοι celebrities, όπως οι Bradley Cooper, Tom Hanks, Emma Stone και Celine Dion. Η ηθοποιός ήταν πολύ όμορφη μέσα στο τζιν της παντελόνι και στο γκρι της μπλουζάκι με το λογότυπο της εκδήλωσης και έμοιαζε να είναι πολύ καλά.

Ο γιατρός της μάλιστα, που βρέθηκε στην εκδήλωση, μιλώντας στην Entertainment Tonight κατά τη διάρκεια του event είπε, πως η Shannen τα πηγαίνει πολύ καλά και πως έχουν μείνει μόνο λίγες εβδομάδες αγωγής για να ολοκληρώσουν τις χημειοθεραπείες.

Πραγματικά θέλει τεράστια δύναμη ψυχής για να συμπαρασταθείς σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια με εκείνη και τα πήγε περίφημα! Της ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Δες κι αυτό: Το τερμάτισε! Η Mariah Carey ποζάρει τελείως γυμνή στο μπάνιο της και ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης