Eίναι η ιδέα μας ή η εγκυμοσύνη της star μόλις... επιβεβαιώθηκε;

Ε, καιρός δεν ήταν..;

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί η φήμη, πως η γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφο της, ωστόσο κανένας τους δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Η αλήθεια είναι όμως, πως δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβες αν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι, όταν ξαφνικά η star από τα σούπερ sexy και εφαρμοστά ρούχα της κυκλοφορεί μόνο με φαρδιά φορέματα και oversized πουλόβερ, προκειμένου να μην κολλάνε πάνω στην κοιλίτσα της.

Άλλωστε πριν από αρκετό καιρό η μητέρα της τραγουδίστριας, ήταν για ψώνια και εθεάθη να βγαίνει με σακούλες από κατάστημα με βρεφικά είδη και ρούχα Εντάξει, πόσο πιο τρανταχτή απόδειξη να υπάρχει από αυτή. Και αν και οι δυο τους εξακολουθούν να το παίζουν «κινέζοι», τώρα έχουμε την αίσθηση, πως η εγκυμοσύνη της star μόλις αποκαλύφθηκε.

Κι αυτό γιατί ο χορογράφος του X Factor, Brian Friedman, σε πρόσφατη συνέντευξη του επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι περιμένει παιδάκι. Ίσως και να ήταν άθελα του, αλλά η δήλωση έγινε και ήταν η εξής: «Η Cheryl και ο Liam είναι πολύ καλά και ευτυχισμένοι μαζί. Όλοι θέλουν να είναι αγαπημένοι και όλοι θέλουν να είναι χαρούμενοι. Και τώρα που θα αποκτήσουν και παιδάκι μαζί, είναι σίγουρα υπέροχο. Και είναι αστείο λίγο, αν σκεφτείς το πως γνωρίστηκαν οι δυο τους».

Κάπως έτσι λοιπόν το κρυφτούλι σταμάτησεκαι επιτέλους σιγουρευτήκαμε για την εγκυμοσύνη της Cheryl. Πόσες αποδείξεις πια; Καιρός δεν είναι να το παραδεχτούν και οι ίδιοι; Ειναι κάτι τόσο όμορφο άλλωστε!

Η Jessica Alba έχει δώσει μία και μοναδική στυλιστική συμβουλή στις κόρες της

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης