Love is in the air: Λίγο μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους οι δύο stars σε ρομαντικό ταξίδι

Το πρώτο τους ταξίδι

Σχεδόν ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που η γνωστή star του Hollywood επισημοποίησε τη σχέση της με τον νεαρό ξανθό ηθοποιό. Ήταν μία από τις ειδήσεις του προηγούμενου μήνα που μας ξάφνιασε ιδιαίτερα και ευχάριστα, μιας και η star είχε μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει τόσο μία δημόσια εμφάνιση, όσο και μία σοβαρή σχέση.

Λίγες ημέρες μετά του Αγίου Βαλεντίνου η ξανθιά καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τους από την ημέρα των ερωτευμένων, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους είχε τσακώσει να περπατούν χέρι-χέρι στο αεροδρόμιο του Los Angeles.

Η πρώτη εμφάνιση των δύο stars έγινε στα γενέθλια της γνωστής κληρονόμου, όπου ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ-α-τετ. Λίγο καιρό αργότερα και αφού δημοσιοποίησαν τη σχέση τους έκαναν το πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι. Η Paris Hilton και ο Chris Zylka εθεάθησαν στο αεροδρόμιο του Los Angeles, όταν και επέστρεφαν από το ταξίδι τους στο Μεξικό.

Το νέο ζευγάρι φαίνεται πως είναι φουλ ερωτευμένο και μάλιστα δεν το κρύβει και καθόλου, καθώς σε όλες τις φωτογραφίες ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι και φουλ χαμογελαστοί. Φαίνεται πως μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η star είναι και πάλι in love και αυτό φαίνεται και στο πρόσωπο της.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης