Είναι πλέον γεγονός: Η πιο διάσημη σταρ του Hollywood αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι πλέον γεγονός: Η πιο διάσημη σταρ του Hollywood αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της

Και είναι πραγματικά το πιο σέξι ζευγάρι

Πριν από λίγες ημέρες η σταρ απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ και εναγκαλισμούς με sexy ξανθό αγόρι αγνώστων λοιπών στοιχείων και φυσικά όλοι υπέθεσαν πως πρόκειται για τη νέα της σχέση. Και μαντέψτε; Είχαν απόλυτο δίκιο, αφού έκαναν και την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση.

Το πάρτι στο οποίο αρχικά εθεάθησαν έγινε για τα γενέθλια της star, η οποία γιόρτασε τα 36 της χρόνια στην αγκαλιά του συντρόφου της. Δυο μέρες μετά το πάρτι της ταξίδεψαν μαζί με προορισμό το Λος Άντζελες όπου και απαθανατίστηκαν εκ νέου μαζί. Ο λόγος για την Paris Hilton και τον ηθοποιό Chris Zylka, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν αποτελούν το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Οι δυο τους εθεάθησαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στο ταξίδι της επιστροφής και σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν έφυγε ο ένας από το πλευρό του άλλου και ήταν συνεχώς πιασμένοι χέρι χέρι. Λίγο αργότερα η 36χρονη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον καλό της, η οποία έδειχνε ξεκάθαρα πόσο ερωτευμένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/
https://www.instagram.com/p/

Η προηγούμενη σχέση του sexy Chris Zylka ήταν αυτή με την star του Pretty Little Liars, Lucy Hale με την οποία χώρισε το 2012.

3D6DBB2700000578 4240552 Former love The actor dated Pretty Little Liars star Lucy Hale T a 69 1487572789471