Την προειδοποίηση της Kourtney Kardashian στην Kylie Jenner για την σχέση της, δεν την περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Δεν την είχαμε για τόσο αυστηρή είναι η αλήθεια

Μπορεί η Kourtney Kardashian να είναι η μεγαλύτερη από τις αδερφές της οικογένειας Kardashian-Jenner, όμως πιο σκληρή έως τώρα έχει αποδειχθεί η Kim. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μας φαίνεται σχεδόν περίεργο που η Kourtney νευρίασε και προειδοποίησε με τόσο άσχημο τρόπο την αδερφή της Kylie για την σχέση της.

Όπως θα θυμάσαι και από χθες η Kim πιέζει την μικρή της αδερφή να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, προτού αυτή επισκιαστεί με την γέννηση του τρίτους της παιδιού και ανησυχεί για εκείνη, γιατί η 20χρονη θέλει να είναι παρών και ο σύντροφος της Travis Scott, ο οποίος όμως εδώ και έναν μήνα σχεδόν την έχει «παρατήσει» και έχει φύγει για περιοδεία.

Καθόλου καλή αντιμετώπιση σε μία νεαρή κοπέλα που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, είναι η αλήθεια και αυτό ακριβώς της είπε και η Kourtney, με λίγο όμως πιο αυστηρό ύφος και τόνο. Πιο συγκεκριμένα η 38χρονη της είπε να βγάλει τον Travis από την ζωή της όσο είναι καιρός και να συνεχίσει χωρίς εκείνον, ανακοινώνοντας φυσικά όσο πιο νωρίς γίνεται την εγκυμοσύνη της. Ο κόσμος την λατρεύει και αν μη τι άλλο θα την αγκαλιάσει με μεγαλύτερη θέρμη.

Τι θα κάνει άραγε η νεαρή Jenner; Θα ακολουθήσει τις συμβουλές των αδερφών της;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης