Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδειξε πως μπορείς να είσαι κομψή και στυλάτη ακόμη και στην εγκυμοσύνη

Ακόμη και με casual εμφάνιση είναι super

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία ακόμη από τις κυρίες της ελληνικής showbiz που μας εξέπληξαν -ευχάριστα- όταν μας ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδάκι. Βλέπεις έχουν περάσει κάποια χρόνια από την γέννηση της μικρής της κόρης και ήταν πολύ όμορφο -αν και ξαφνικό- όταν μάθαμε πως θα γίνει και πάλι μανούλα.

Η γλυκιά παρουσιάστρια διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και δεν μπορείς με τίποτα να αμφισβητήσεις πως είναι μία πολύ στυλάτη και κομψή μέλλουσα μαμά. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μάλιστα, μοιράστηκε μαζί μας στο Instagram account της μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η -πολύ θα λέγαμε-φουσκωμένη της κοιλίτσα και είναι αλήθεια, πως έχει μεγαλώσει αρκετά πια.

Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» σε βόλτα της στην Κηφισιά και εκείνη για μία ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ με το ντύσιμο της και ας έχει τόσο φουσκωμένη κοιλίτσα. Η παρουσιάστρια που σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδάκι, αλλά πρώτο αγοράκι της οικογένειας, έκανε μερικά ψώνια και μας έδειξε πως μπορείς να είσαι άνετη και στυλάτη ταυτόχρονα, ακόμη και όταν είσαι έγκυος.

Μαύρο κολάν με χαμηλά μποτάκια επέλεξε η Σταματίνα γι’ αυτήν της την έξοδο, τα οποία συνδύασε με ένα χοντρό πλεκτό μπλουζάκι στο χρώμα της μέντας και δερμάτινο jacket. Αν λοιπόν, βρίσκεσαι κι εσύ στην ίδια θέση πάρε μερικά μαθήματα γιατί θα σου χρειαστούν.

Διάβασε ακόμη:

Το στυλιστικό τρικ της Ελένης Φουρέιρα για να δείχνουν τα πόδια σου πιο ψηλά

Πηγή φωτογραφιών: ndp

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης