Πασίγνωστος ηθοποιός τα έβαλε με τέσσερις ληστές για να σώσει έναν αθώο πολίτη

Πατούλια Κατερίνα

Βρε λες να είναι υπερήρωας ο ηθοποιός;

Σε ένα απίστευτο περιστατικό φέρεται να ενεπλάκη πολύ γνωστός ηθοποιός του Hollywood. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο γνωστός πρωταγωνιστής, βοήθησε έναν αθώο πολίτη και τα έβαλε με τέσσερις ληστές για να τον σώσει.

Ο λόγος για τον Βρετανό Benedict Cumberbatch, δημοφιλή από τις σειρές Sherlock και Doctor Strange.

Ο ηθοποιός έσωσε έναν δικυκλιστή ντελιβερά στο Λονδίνο, στον οποίο είχαν επιτεθεί τέσσερις ληστές με σκοπό να του αφαιρέσουν τα χρήματα από τις παραγγελίες που μετέφερε.

Την είδηση δημοσιοποίησε ο οδηγός Uber Manuel Dias, ο οποίος έτυχε να μεταφέρει τον Cumberbatch και τη σύζυγό του Sophie Hunter σε κλαμπ, έξω από το οποίο έλαβε χώρα το ηρωικό περιστατικό.



Ο οδηγός αποκαλύπτει πως αρχικά δεν ήξερε ποιον μετέφερε και καθώς έστριψαν στην οδό Marylebone, είδαν τέσσερις άντρες να δέρνουν έναν δικυκλιστή που μετέφερε φαγητό.

Ο Cumberbatch σχεδόν πήδηξε έξω από το ταξί και έσπευσε να βοηθήσει απομακρύνοντας τους επίδοξους ληστές. Εκείνοι του επιτέθηκαν ενώ στον καυγά πήρε μέρος και ο οδηγός Uber που βοήθησε τον ηθοποιό.

«Προσπάθησαν να τον τραυματίσουν αλλά υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τους έδιωξε χωρίς να τραυματιστεί. Οι ληστές κατάλαβαν ποιος είναι και έφυγαν τρέχοντας», ανέφερε ο Dias στην εφημερίδα.

Ο οδηγός περιγράφει τον 42χρονο δημοφιλή ηθοποιό ως θαρραλέο και ατρόμητο και εξηγεί:

“Αν ο ηθοποιός δεν είχε βοηθήσει τον άνθρωπο αυτό, θα είχε τραυματιστεί σοβαρά”.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης