Bella Hadid-The Weeknd: Μόλις επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και στα social media

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Δες τη φωτογραφία που ανέβασαν

Υπό άλλες συνθήκες αυτήν την επανασύνδεση θα την χαρακτηρίζαμε «απρόσμενη», όμως είναι αλήθεια πως την περιμένουμε αρκετούς μήνες τώρα να συμβεί και ας άργησε τόσο. Όταν τον Οκτώβρη η Selena Gomez χώρισε οριστικά από τον The Weeknd και επανασυνδέθηκε με τον Justin Bieber, περιμέναμε πως λίγο καιρό μετά το ίδιο θα συνέβαινε και με Abel Tesfaye (aka Weeknd) και Bella Hadid.

Πέσαμε έξω όμως, αφού χρειάστηκε να περάσουν περίπου 8 μήνες, προκειμένου οι δύο πρώην να γίνουν και πάλι νυν. Ο 28χρονος τραγουδιστής και η νεαρή καλλονή απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά στις Κάννες να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά, ενώ πριν από λίγες ημέρες μας επιβεβαίωσαν κι επίσημα αυτό που ήδη ξέραμε. Bella και Weeknd πέρασαν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Παρίσι και από εκεί μας έκαναν γνωστή την επανασύνδεση τους και στο social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος τραγουδιστής, ανέβασε στα stories του στο Instagram, ένα στιγμιότυπο από ένα άτομο που κρατάει ένα φακελάκι ζάχαρη και το οποίο άτομο είναι γυναίκα, μιας και το μανικιούρ της είναι εμφανές. Και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι στο story αυτό, όταν πριν από μερικά 24ωρα έχει απαθανατιστεί σε τρυφερά τετ-α-τετ με τη Bella Hadid;

Η επανασύνδεση τους, όπως καταλαβαίνεις είναι πια σίγουρη και ας μην έχει επιβεβαιώσει τίποτα κανένας από τους δύο.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Δες και αυτό:

Jen Aniston & Courtney Cox στο απόλυτο reunion! Μάθε τι έκαναν μαζί οι κολλητές από «Τα Φιλαράκια»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης