Επιβεβαίωση alert: Η Bella Hadid και ο Weeknd είναι και πάλι μαζί και ιδού οι αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιβεβαίωση alert: Η Bella Hadid και ο Weeknd είναι και πάλι μαζί και ιδού οι αποδείξεις

Η πρώτη τους εμφάνιση μετά τις Κάννες

Αν μας ρωτάς ποιο ήταν το κυριότερο θέμα συζήτησης στο Φεστιβάλ των Καννών, με μεγάλη σιγουριά και με το χέρι στην καρδιά, σου απαντάμε το καυτό φιλί που αντάλλαξαν η Bella Hadid και ο The Weeknd, που αν μη τι άλλο «μύριζε» επανασύνδεση. Και μπορεί έκτοτε να μην τους ξαναείδαμε μαζί, ούτε να ακούστηκε κάτι, οι δύο stars όμως είναι και πάλι μαζί και πλέον υπάρχουν και αποδείξεις.

Το διάσημο ζευγάρι, φάνηκε να επιβεβαιώνει αυτό που ακούγεται από το φιλί τους κι έπειτα, αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί να βολτάρουν στο Παρίσι και μάλιστα να βρίσκονται και σε πιο τρυφερά τετ-α-τετ. Όταν στο Coachella κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά φήμες επανασύνδεσης, η νεαρή καλλονή έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο, όταν ο φακός τους τσάκωσε να φιλιούνται στις Κάννες.

Εκεί η επανασύνδεση ήταν πια σίγουρη και η επιβεβαίωση της μονόδρομος. Η 21χρονη καλλονή και ο 28χρονος τραγουδιστής φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι, αφού στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν περπατούσαν συνεχώς αγκαζέ, ενώ δεν σταμάτησαν λεπτό να χαμογελάνε. Ο Weeknd δείχνει να έχει ξεπεράσει για τα καλά πια τη Selena Gomez, και να έχει μάτια μόνο για την Bella Hadid.



Και αν δεν πιστεύεις εμάς, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες της gallery παρακάτω και θα καταλάβεις.

Δες και αυτό:

Ποια αισθητική επέμβαση αρνείται πως έκανε η Bella Hadid στο πρόσωπό της