Η star κυκλοφορεί με τεράστιο μονόπετρο και όλοι υποθέτουν πως αρραβωνιάστηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μάλλον πρέπει να δώσουμε κάποια συγχαρητήρια

Πριν από περίπου έναν μήνα διαβάσαμε και πάλι στα ξένα μέσα, πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες το διάσημο ζευγάρι να έχει αρραβωνιαστεί, μιας και η νεαρή star φαινόταν να φορά κάποιο δαχτυλίδι στο χέρι της και μάλιστα στο συγκεκριμένο δάχτυλο που μπαίνει συνήθως ένα μονόπετρο σε περίπτωση πρότασης γάμου. Ωστόσο δεν υπήρξε επιβεβαίωση από καμία πλευρά, αφήνοντας το θέμα φλου.

Και αν τότε δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία έγινε γιατί δεν υπήρχαν πολλά στοιχεία που να μας επιβεβαιώνουν την είδηση. Αυτήν τη φορά δεν μπορεί να πέφτουμε τόσο έξω. Η Georgina Rodriguez βρέθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο προκειμένου να δει το παιχνίδι μεταξύ της Πορτογαλίας και του Μαρόκο και το μάτι μας έπεσε πάνω στο τεράστιο μονόπετρο που επιδείκνυε με περίσσια χάρη.



Δεν μπορούμε λοιπόν, παρά να συμπεράνουμε πως εκείνη και ο Cristiano Ronaldo αρραβωνιάστηκαν. Το παιχνίδι τελείωσε με νίκη της Πορτογαλίας (με 1-0) με τον καλό της φυσικά να βάζει αυτό το γκολ, το οποίο λογικά της αφιέρωσε κιόλας μιας και βρέθηκε στην κερκίδα. Κι επειδή όλα οδηγούν σε κάποιον μυστικό (ή και όχι) αρραβώνα, δεν μπορούμε παρά να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο αγαπημένο αυτό ζευγάρι.



Διάβασε ακόμη: H Meghan δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει τον πρίγκιπα Harry: Δες το ερωτευμένο ζευγάρι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης