Αυτόν τον αρραβώνα τον περιμέναμε πως και πως. Βλέπεις κι εσύ το δαχτυλίδι στο χέρι της star;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτόν τον αρραβώνα τον περιμέναμε πως και πως. Βλέπεις κι εσύ το δαχτυλίδι στο χέρι της star;

Μάλλον κάτι έχουν να μας πουν

Η χρονιά που διανύουμε είναι γεγονός πως σημαδεύτηκε από πολλές εγκυμοσύνες (Kardashians), αλλά και από γάμους και αρραβώνες, με σημαντικότερο αυτόν της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Και αφού πέρασε και ο royal wedding μάλλον έχουμε έναν ακόμη που ίσως να ανακοινωθεί σύντομα. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και έχει αποκτήσει κι ένα παιδάκι μαζί –ο star έχει άλλα τρία- και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν αυτήν την εβδομάδα στην Ibiza και το μάτι μας έπεσε επάνω σε ένα δαχτυλίδι που φορούσε η νεαρή καλλονή στο γνωστό δάχτυλο. Το είδες κι εσύ έτσι δεν είναι;

Μήπως κρύβουν κάτι που πρέπει να μάθουμε κι εμείς; Ο λόγος για τον Cristiano Ronaldo και την Georgina Rodriguez, οι οποίοι είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και μάλλον έχουν προχωρήσει αρκετά την μεταξύ τους σχέση. Η 24χρονη καλλονή φορούσε το μπικίνι της και απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα (btw τι κορμάρα είναι αυτή;) μέχρι που είδαμε το δαχτυλίδι της και σκεφτήκαμε πως σίγουρα κάτι συμβαίνει εδώ.


https://www.instagram.com/p/BjG7MCtFw_r


https://www.instagram.com/p/BjGrqj5nfxj

Φυσικά ούτε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε η νεαρή χορεύτρια έχει κάνει κάποια δήλωση γύρω από αυτό το θέμα, όμως δεν χωράει αμφιβολία πως έχει γίνει κάποια πρόταση εδώ.


https://www.instagram.com/p/BjF8jI_g_Yh

Διάβασε ακόμη:

Μία υπόκλιση για την Jennifer Aniston και τη νέα της νεανική εμφάνιση!