Μα τι συνέβη; Λίγες μέρες μετά τον γάμο της, η star κάνει μήνα του μέλιτος στο χειρουργείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει, από την ημέρα που η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφος της ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που τα πράγματα στην πορεία δεν πήγαν όπως ακριβώς θα ήθελε εκείνη. Όσον αφορά τουλάχιστον στον μήνα του μέλιτος τους, αφού 5 μέρες μετά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Δεν σου κρύβουμε πως αγχωθήκαμε μόλις διαβάσαμε την είδηση, όμως όλα στο τέλος πήγαν καλά.

Ο λόγος για την Kaley Cuoco, η οποία δεν περνάει τον μήνα του μέλιτος της όπως τον φαντάστηκε, μιας και χρειάστηκε να κάνει μία εγχείρηση στον ώμο της. Η star ανέβασε στο account της στο Instagram μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, μετά το πέρας της εγχείρησης, γράφοντας στη λεζάντα:

«Όταν ο μήνας του μέλιτος σου είναι μία εγχείρηση στον ώμο και ο σύζυγός σου δείχνει τόσο χαρούμενος. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη. Ξέρω ήδη πως ο Karl θα ανεβάσει ό,τι πιο γελοίο υπάρχει. Ευτυχώς, το χρώμα στα μαλλιά μου είναι καλό τουλάχιστον».

Δες ακόμη: Η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και οι γαμήλιες πόζες της μας ξετρέλαναν!

Και φυσικά ο σύζυγός της έκανε αυτό ακριβώς που είπε. Ανέβασε δύο φωτογραφίες της Kaley, όπου στην μία δείχνει λυπημένη και δυστυχισμένη με την κατάστασή της και ένα βίντεο από την επιστροφή τους στο σπίτι, στο οποίο ροχαλίζει «σαν κουρασμένος θαλάσσιος ίππος», όπως ο ίδιος σχολίασε.



Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και να συνεχίσει τον μήνα του μέλιτος, όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκε.

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Η πιο όμορφη selfie: Η Eva Longoria ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και το Instagram «λιώνει»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης