Η πιο όμορφη selfie: Η Eva Longoria ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και το Instagram «λιώνει»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πιο όμορφη selfie: Η Eva Longoria  ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και το Instagram «λιώνει»

Η ηθοποιός είναι μια κούκλα

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Eva Longoria, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι. Έκτοτε, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του μικρού Santiago. Η ηθοποιός μάλιστα μας έχει ήδη δείξει φωτογραφίες του γιου της και ήταν ακριβώς όπως τον φανταζόμασταν πανέμορφος και χαριτωμένος.

Με τέτοιους γονείς άλλωστε, πως θα μπορούσε να μην είναι ένας κούκλος; Η Eva περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της μαζί με τον Santiago και το Instagram της παίρνει φωτιά, κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία μαζί του. Και η σημερινή μέρα ήταν μία από αυτές, αφού η star κοινοποίησε ίσως την πιο γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία της ημέρας.

Δες ακόμη: Δεν τον χορταίνουμε! Η νέα φωτογραφία της Eva Longoria με τον γιο της είναι αξιολάτρευτη

Έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο της και τυλιγμένοι και οι δύο με ένα σεντονάκι, μας καλημέρισε κι έκανε το Instagram να λιώσει. Ο μικρούλης ήταν χωμένος στην αγκαλιά της μαμάς του κι εκείνη χωρίς ίχνος make-up και πιο όμορφη από ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε μετά την γέννηση του γιου της και με βεβαιότητα σου λέμε πως η μητρότητα της ταιριάζει τέλεια.

Δες την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Eva Longoria μας δείχνει για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο της και είναι ένας γλύκας