Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ συμπαθεί περισσότερο τη Meghan Markle από την πριγκίπισσα Diana;

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά

Εδώ και δύο μήνες η Meghan Markle αποτελεί κι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού εκείνη και ο Harry παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου στο κάστρο του Windsor. Κι ενώ στην αρχή θεωρούσαμε και πιστεύαμε πως η σχέση της με την βασίλισσα είναι κάπως περίεργη, τώρα μαθαίνουμε, πως η Ελισάβετ την συμπαθεί πολύ περισσότερο από την μητέρα των εγγονών της, πριγκίπισσα Diana.

Δες ακόμη: Για πρώτη φορά: Meghan Markle και Kate Middleton σε κοινή solo εμφάνιση

«Η Βασίλισσα συμπαθεί πολύ τη Meghan και την συμπαθεί πολύ περισσότερο από την συγχωρεμένη νύφη της, την Diana», αναφέρει μία πηγή. «Η βασίλισσα αισθάνεται πραγματικά πολυ άνετα με την Meghan. Μιλούν πολύ, αστειεύονται και την προσκαλεί σε δημόσιες εμφανίσεις μαζί της, κάτι που με την μητέρα του Harry και του William γινόταν πολύ σπάνια, έως και καθόλου. Η Ελισάβετ θέλει να παίρνει παντού μαζί της την Δούκισσα του Sussex και να περνάει χρόνο μαζί της, ενώ με την Diana δεν το ένιωθε αυτό», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Και αυτό γιατί η μονάρχης βρίσκει τη Meghan πιο προσιτή, ενώ πίστευε πως η Diana ήταν πιο σκληρή και πιο ισχυρή προσωπικότητα. Η μητέρα του Harry και του William είχε μία δύναμη, ενώ η νέα Δούκισσα, είναι γλυκιά, ευχάριστη, πρόθυμη και είναι πιο εύκολο για την Ελισάβετ να βρίσκεται γύρω της, κάτι που κάνει και τον Harry πολύ χαρούμενο. Αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε να ακούσουμε και έχουμε πραγματικά ενθουσιαστεί.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle έκανε μια αποκάλυψη για την παλιά της ζωή, που δεν θα πιστέψεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης