Για πρώτη φορά: Meghan Markle και Kate Middleton σε κοινή solo εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Για πρώτη φορά: Meghan Markle και Kate Middleton σε κοινή solo εμφάνιση

Εκθαμβωτικές τουλάχιστον

Μπορεί εδώ και καιρό διάφορες φήμες να αναφέρουν πως η Kate Middleton με την Meghan Markle δεν τα πάνε και πολύ καλά, όμως εμείς θα διαφωνήσουμε μαζί τους. Οι σύζυγοι των William και Harry και καλά τα πάνε και πολύ καλή παρέα κάνουν οι δυο τους. Και αν νόμιζες πως θέλουν αποκλειστικά τους συζύγους τους για να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Γιατί και μόνες τους τα πήγαν περίφημα, όταν παρευρέθηκαν στον τελικό γυναικών του Wimbledon για το 2018. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που Meghan και Kate έκαναν δημόσια επίσημη εμφάνιση χωρίς τους συζύγους τους. Και σου λέμε αλήθεια δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε σε αυτήν τους την εμφάνιση. Το εκπληκτικο ντύσιμο της Δούκισσας του Sussex ή το γεγονός ότι έκαναν τόσο καλή παρέα και ήταν άνετες σαν να γνωριζόντουσαν χρόνια;


https://www.instagram.com/p/BlOChf9nUTh

Η Meghan Markle για μία ακόμη φορά μας έκανε να χαζέψουμε με το ντύσιμο της, επιλέγοντας μία λευκή φαρδιά παντελόνα Ralph Lauren και ένα navy πουκάμισο, ενώ επέλεξε στα μαλλιά της το κλασικό messy bun που κάνει πάντα. Η Kate Middleton από την άλλη σταθερή στις επιλογές της επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με σχέδιο Jenny Packham. Η Δούκισσα του Cambridge και η Δούκισσα του Sussex ήταν πολύ άνετες με τον κόσμο, ενώ δεν σταμάτησαν λεπτό να γελούν και να σχολιάζουν το παιχνίδι μεταξύ τους.

Δες τις φωτογραφίες του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle έκανε μια αποκάλυψη για την παλιά της ζωή, που δεν θα πιστέψεις